FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2020

FOTO Modificări importante la Arena Națională, în vederea meciurilor de la Euro 2021! Imaginile publicate de autorități

FPTP: Facebook @CompaniaMunicipalaEnergeticaServiciiBucuresti +12   FOTO
FPTP: Facebook @CompaniaMunicipalaEnergeticaServiciiBucuresti

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2021 20:39 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 21:04

Autoritățile din București lucrează intens la Arena Națională. Sunt aduse modificări importante, pentru a îndeplini cerințele celor de la UEFA. 

În luna iunie, Arena Națională va fi gazda a patru meciuri de la EURO 2020, turneul final care ar fi trebuit să se desfășoare anul trecut, dar a fost amânat din cauza pandemiei de COVID-19. Iar un număr maxim de 13.000 de spectatori, adică 25% din capacitatea tribunelor Arenei Naționale, va putea asista la meciuri. Pentru a se asigura că riscul răspândirii coronavirusului este unul redus, autoritățile bucureștene pregătesc o serie de lucrări de modernizare. 

+8 FOTO

Arena Națională, pregătită de Compania Municipală Energetica Servicii București

„Lucrăm în ritm alert pentru pregătirea Arenei Naționale în vederea desfășurării meciurilor de fotbal din cadrul EURO 2020. Sunt pregătite toate spațiile în care vor avea acces delegațiile străine, dar și zonele care vor găzdui echipele de jurnaliști, care vor acoperi evenimentele de la București. 

  • Au fost instalate zeci de aparate de aer condiționat și a fost asigurată corespunzător ventilația tuturor spațiilor
  •  Peste 10.000 de scaune din tribunele stadionului au fost schimbate, iar lucrătorii noștri înlocuiesc acum și peste 35.000 de plăcuțe de numerotare a locurilor
  •  S-au evacuat scaunele dintr-o secțiune a unei tribune, pentru a face loc sectorului rezervat operatorilor, care vor asigura transmisiunile tv.
  • Zilnic sunt verificate toate instalațiile celui mai mare stadion din țară și se fac pregătiri pentru acoperirea din punct de vedere tehnic a tuturor solicitărilor ce vin din partea reprezentanților UEFA

Zilnic sunt verificate toate instalațiile celui mai mare stadion din țară și se fac pregătiri pentru acoperirea din punct de vedere tehnic a tuturor solicitărilor ce vin din partea reprezentanților UEFA”, se arată în comunicatul emis de Compania Municipală Energetica Servicii București.

234 de milioane de euroa costat Arena Națională, stadion care ar trebui să găzduiască patru meciuri din Campionatul European din vara acestui an. Construcția a fost inaugurată în octombrie 2012

VIDEO Arena Naţională este obligată să îşi deschidă porţile pentru fani la Campionatul European!

Citește și alte știri despre Euro 2021:

OFICIAL Meciurile de EURO de la București, cu spectatori! Anunțul MTS

România riscă să piardă EURO! Defecțiunile de la Arena Națională pun în pericol organizarea meciurilor

Playtech: INCREDIBIL! Ce face acum fosta soție a lui Ionel Ganea. Nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează