FOTBAL  »  NATIONALA  »  MOLDOVA - ROMÂNIA 0-5

Edi Iordănescu, după testul cu locul 174 în clasamentul FIFA: „Avem viitor! Trei reprize bune pentru cea mai tânără națională din istorie”

Edi Iordănescu/ foto: Imago Images +8   FOTO
Edi Iordănescu/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 noiembrie 2022 23:12 / Actualizat duminica, 20 noiembrie 2022 23:22

Moldova - România 0-5. Edi Iordănescu s-a arătat extrem de optimist după victoria categorică cu moldovenii.

El a scos din nou în evidență absențele de la această acțiune a echipei naționale, din cauza accidentărilor și refuzului cluburilor de a lăsa jucători la națională,

Două știri pe scurt de la Moldova - România » Penalty refuzat lui Rață + Cristofor Aldea-Teodorovici a cântat imnurile
Moldova - România
Două știri pe scurt de la Moldova - România » Penalty refuzat lui Rață + Cristofor Aldea-Teodorovici a cântat imnurile

Edi Iordănescu, optimist după Modova - România 0-5

„Mă aventurez să fac câteva aprecieri și concluziii. Per total, a fost o acțiune bună. Ne-au lipsit mulți jucători, dar alegerile cred că au fost inspirate. Am făcut trei reprize bune din patru, încheiem anul cu o victorie, am debutat mai mulți jucători foarte tineri. 

Nu am o statistică, dar cred că e cea mai tânără echipă folosită la națională. S-au întâmplat multe lucruri bine și începem să primim niște semnale din partea unor jucători care pot să intre în circuitul echipei naționale. Echipa a făcut un joc bun, a avut tonus, a avut alt curaj decât în prima repriză a jocului cu Slovenia. Sigur, lumea etichetează repede, dar să nu uităm că am întâlnit prima garnitură a Sloveniei și prima garnitură a Republicii Moldova.  

Sunt jucători care ies la rampă, sunt jucători care arată că pot lărgi un pic grupul nostru cu care v-am obișnuit în ultima perioadă. Sunt semne că fotbalul românesc are potențial și are viitor, dar trebuie să fim atenți cum îi creștem, dar și să înțeleagă ce le-am transmis acum la final. 

Mesajul este că ce s-a întâmplat acum îi obligă foarte tare pentru perioada următoare. Aș vrea să le transmit suporterilor naționalei ceva cu ocazia de 1 decembrie. Le-am oferit un cadou mic, dar avem convingerea că naționala are viitor”, a spus Edi Iordănescu, la Pro Arena.

Vezi și: 

Remarcații lui Dragomir în victoria la scor din Moldova: „Ne-am găsit mijlocașul”
MOLDOVA - ROMÂNIA 0-5
Remarcații lui Dragomir în victoria la scor din Moldova: „Ne-am găsit mijlocașul”
Moldoveanul din Liga 1, șocat de înfrângerea la scor cu România: „Chiar așa mare să fie diferența?”
Moldova - România 0-5
Moldoveanul din Liga 1, șocat de înfrângerea la scor cu România: „Chiar așa mare să fie diferența?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
fabulos
fabulos  •  21 Noiembrie 2022, 17:30

Sa vorbeasca Tata Puiu la oficiali sa jucam in toate calificarile doar cu Moldova, tur-retur, play off...

ortega
ortega  •  21 Noiembrie 2022, 16:10

Penibil ...

cdba3133
cdba3133  •  21 Noiembrie 2022, 12:43

Deci am jucat cu numarul 174 si sarim in sus de bucurie. "Avem echipa si mai presus avem valoare". Eu am aflat altceva: Echipele tari si valoroase acum sunt prin Qatar. Noi jucam cu numarul 174. Si adm din coada de bucurie. Cred ca nu mai suntem sanatosi la cap.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează