FOTBAL  »  NATIONALA  »  MOLDOVA - ROMÂNIA 0-5

EXCLUSIV Remarcații lui Dragomir în victoria la scor din Moldova: „Ne-am găsit mijlocașul”

Dumitru Dragomir / Sursă foto: Arhivă +8   FOTO
Dumitru Dragomir / Sursă foto: Arhivă

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 noiembrie 2022 22:37 / Actualizat duminica, 20 noiembrie 2022 23:12

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a intervenit la GSP Live la finalul amicalului Moldova - România, încheiat 0-5. „Corleone” a nominalizat câțiva dintre jucătorii remarcați în victoria de la Chișinău, despre care spune că n-ar trebui să lipsească din primul „11” al lui Edi Iordănescu. 

Chiar dacă admite că adversarul „tricolorilor” a fost unul net inferior, Dragomir a identificat câțiva remarcați după victoria din Republica Moldova, considerând că Edi Iordănescu are la dispoziție „materie primă” pentru a pune bazele unei selecționate care să emită pretenții.

Test util pentru Andorra » Românii n-au avut milă de frații de peste Prut
Moldova - România 0-5
Test util pentru Andorra » Românii n-au avut milă de frații de peste Prut

Dumitru Dragomir, după Moldova - România 0-5: „Se poate face o echipă bună de viitor”

„Scorul mă încânta dacă jucam cu Anglia, Germania sau Spania și aveam exprimarea aceasta. Antrenamentul a fost bun, categoric că a fost un antrenament. 

Tot spun că România aleargă după un mijlocaș în fața fundașilor centrali care să știe bine partitura. A găsit unul. Convingerea mea este că e pregătit bine de Hagi, are și un fizic impunător, mă refer la Tudor Băluță. Merită să fie la echipa națională și cei doi mijlocași, din partea stângă și din partea dreaptă, la fel ca Moruțan, ar trebui să fie titular, categoric. L-aș include aici și pe Cristi Manea, știe bine să strângă, pleacă bine în atac, Ei ar putea face o echipă bună cu Stanciu și cu un alt vârf. 

În apărare, eu i-aș băga pe Rus și Ovidiu Burcă, plus Tudor Băluță în fața lor. Se poate face o echipă bună, de viitor. De data aceasta, Edi are câțiva jucători care să poată susțină un efort maximal, să alerge 11-12 kilometri pe meci. Abia atunci vom putea emite pretenții. Ar putea găsi 14-15 jucători cu care să facă o echipă de calificare”, a spus Dragomir, la GSP Live.

FOTO / Cele mai tari imagini din confruntarea Republica Moldova - România 0-5

foto: Imago
foto: Imago
foto: Imago
foto: Imago
foto: Imago
+4 FOTO

Citește și alte știri despre naționala României:

Galop cu nimeni » Românii n-au avut milă de frații de peste Prut

Două știri pe scurt de la Moldova - România » Penalty refuzat lui Rață + Cristofor Aldea-Teodorovici a cântat imnurile

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
istet10
istet10  •  21 Noiembrie 2022, 22:09
Postat de torque07 pe 21 Noiembrie 2022, 09:41

Nici nu am citit aberatiile mafiotului. Am intrat doar sa va zic ca bagand in seama unul din criminalii fotbalului romanesc arata cat de profesionisti sunteti. Spor in continuare. Mergeti si la Sandu sa o zica si el pe a lui sa aveti lista de aberatii completa.

Lasa ca Gino si Burleanu sunt binefacatorii ...

steaua.libera
steaua.libera  •  21 Noiembrie 2022, 14:09

Ovidiu Burca, auzi la si tataie asta care bate oameni pe strada...

DoarUTAconteaza
DoarUTAconteaza  •  21 Noiembrie 2022, 09:45

1. Scorul este neasteptat de mare. Am vazut anul trecut, la Klangerfurt ( a doua zi dupa Lichtenstein- Romania) Austria-Moldova ( 3-1) si moldovenii jucasera ceva. Cu romanii au fost foarte slabi...nici aparare, nici atac, nici trageri de timp, doar...duritati. E clar ca Moldova este in ultima categorie ( a 4 a) valorica europeana, noi...cam intr-a treia). 2. Nu poti spune ca Nea mitica ..." ne-am gasit mijlocasul: ( pe Baluta) , intr-un meci in care nici un adversar nu i-a pus vreo problema.Astept un adversar serios ca sa trag concluzii. Cu Moldova a fost...doar un antrenament,...un meci in care am marcat repede si mult. Dragus si Puscas au aratat ca sint peste Alibec, Morutan, ,..inca tine mult mingea, mi-au mai placut Burca, Rus si Tarnoveanu.Manea a devenit extrem de lent, fiind des intrecut la sprint. ,Un antrenament bun, cu o echipa...dedinainte invinsa.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează