FOTBAL  »  NATIONALA  »  SAN MARINO - ROMÂNIA 0-1

Mulţescu: "Mutu ar trebui să se comporte ca o fată mare, mai are cîţiva ani de jucat"

Adrian Mutu nu se află la prima ispravă de acest gen
Adrian Mutu nu se află la prima ispravă de acest gen

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 12 august 2011 19:06

Antrenorul echipei Sportul Studenţesc, Gheorghe Mulţescu, a declarat în cadul unei conferinţe de presă că atacantul Adrian Mutu ar trebui să aibă un comportament liniştit în afara terenului, având în vedere că mai are doar cîteva sezoane de jucat la un nivel înalt.

Întrebat despre incidentul în care au fost implicaţi foştii jucători dinamovişti Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş la echipa naţională, Mulţescu a declarat: "Sînt nişte ieşiri în decor, dar pînă nu vom şti exact ce s-a întâmplat, nu am ce să comentez. Mutu a recunoscut tîrziu, sper totuşi să nu fie prea tîrziu şi să se corecteze. Mutu ar trebui să fie acum fecioară, fată mare. El mai are cîţiva ani de jucat şi apoi... Pe mine m-a deranjat că n-au fost concentraţi la acest joc", scrie Mediafax.

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat miercuri după meciul amical cu San Marino, că jucătorii Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş sînt, pentru moment, excluşi definitiv de la echipa naţională, după ce au comis acte de indisciplină în Italia, în timpul cantonamentului primei reprezentative de dinaintea meciului amical cu San Marino. "S-a întîmplat un eveniment mai neplăcut. Cei doi (n.r. - Mutu şi Tamaş) au părăsit cantonamentul luni seară, unde au fost, ce au făcut e mai puţin important, însă decizia este în momentul de faţă că nu vor mai fi convocaţi la echipa naţională. Sînt eliminaţi definitiv de la echipa naţională", a declarat Piţurcă la conferinţa de presă de după amicalul cu San Marino, câştigat de România cu scorul de 1-0.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează