FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA

Corespondență din Podgorica Protagonist în programul de meci, Radunovic le-a dezvăluit muntenegrenilor slăbicunea „tricolorilor”: „E o oportunitate”

Articol de , , , - Publicat sambata, 04 iunie 2022 21:28 / Actualizat sambata, 04 iunie 2022 21:28

Risto Radunovic (30 de ani), fundașul stânga al celor de la FCSB și al naționalei Muntenegreului, a fost protagonistul unor pagini speciale în programul meciului care consemnează debutul în grupa de Liga Națiunilor.

  • Muntenegru - România, meci din prima etapă a Ligii Națiunilor, se joacă azi. Partida este programată de la 21:45 și poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Prima TV
  • GSP a deplasat o echipă de 4 jurnaliști la Podgorica. Vlad Nedelea, Viorel Tudorache, Raed Krishan (foto) și Iosif Popescu (video) transmit din Muntenegru cele mai tari informații pentru cititorii Gazetei.

Radunovic le-a dezvăluit muntenegrenilor un punct slab al „tricolorilor”: „Văd o oportunitate pentru echipa noastră, linia lor defensivă e ceva mai slabă. Jucătorii noștri ofensivi au niște calități prin care îi pot depăși pe fundașii români. Sunt sigur că vom profita de acest lucru”.

Risto Radunovic, încântat de Liga 1

„După 5 ani petrecuți în România, pot spune că m-am obișnuit complet cu fotbalul de acolo, dar și cu viața. Cei trei ani petrecuți la Astra m-au pregătit pe deplin să joc la un club mare precum FCSB, fosta Steaua, prima echipă din Europa de Est care a câștigat Cupa Campionilor.

După cinci ani, pot spune că sunt extrem de mulțumit și aștept cu nerăbdare fiecare meci, fiecare provocare. Convocările la națională sunt o recompensă”, a spus Risto Radunovic, în programul de meci de la Muntenegru - România/

Programul României în Liga Națiunilor

  • 4 iunie: Muntenegru – România, ora 21:45, Podgorica (în direct pe PrimaTV, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 7 iunie: Bosnia-Herțegovina – România, ora 21:45, Zenica (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 11 iunie: România - Finlanda, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 14 iunie: România- Muntenegru, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe PrimaTV, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45
  • 26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina, ora 21:45

VIDEO Edi Iordănescu, avertisment pentru „tricolori”: „S-a terminat cu fotbalul boem!

Citește și alte știri despre echipa națională:

Viorel Moldovan, înainte de Muntenegru - România: „Toți se gândesc la vacanță, n-are sens!”

7 jucători nu au prins lotul României pentru meciul cu Muntenegru » La cine a renunțat Edi Iordănescu + Ce numere vor purta „tricolorii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează