FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECŢIE

Mutu încă mai speră la naţională: "Vorbesc în fiecare săptămînă cu Piţurcă, nu sîntem certaţi"

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 septembrie 2011 20:38

Deşi Victor Piţurcă a promis în faţa ziariştilor că nu-i va mai chema pe Mutu şi Tamaş la naţională în mandatul său, "Briliantul" speră să-l facă se se răzgîndească pe selecţioner.

Jucătorul Cesenei, a declarat pentru Antena 1 că vorbeşte în fiecare săptămână cu selecţionerul Victor Piţurcă şi a precizat, referindu-se la incidentul din San Marino, că a fost vorba doar de o întârziere.

"Vorbesc în fiecare săptămână cu el, nu suntem certaţi, nu am fost niciodată, vorbim după fiecare meci. Au fost exagerări foarte mari în legătură cu mine şi Tamaş, la San Marino doar am întârziat", a declarat Mutu, la Antena 1.

Jucătorii Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş nu au evoluat în meciul amical San Marino, din 10 august, ei fiind excluşi din lotul pentru această partidă de selecţionerul Victor Piţurcă, după ce s-au prezentat cu întârziere la hotelul unde era cazată echipa naţională. După meci, selecţionerul Victor Piţurcă a anunţat că cei doi jucători nu vor mai fi convocaţi la echipa naţională.

Echipa naţională a României a jucat apoi fără Mutu şi Tamaş cu Luxemburg, scor 2-0, şi cu Franţa, scor 0-0, în cadrul preliminariilor Euro 2012.

Mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
longa.v
longa.v  •  21 Septembrie 2011, 00:22

sa taca totii din gura .mutu nr 1

George
George  •  20 Septembrie 2011, 23:06

Cum sa se inteleaga Mutu cu Pisi ? Mutu e cu "zapada " si Pisi e cu babaroasele.................

adrianrr
adrianrr  •  20 Septembrie 2011, 22:10
Postat de enx4all pe 20 Septembrie 2011, 21:44

cine si ce ai facut tu in viata asta i se ndoaie lu mutu de tine daca l-ai cvedea l-ai ruga sa te lase sa stai sub masa sa-l storci

sa.mi sugi pula

Vezi toate comentariile (6)
Comentează