FOTBAL  »  NATIONALA  »  TURCIA - ROMÂNIA 0-1

Mutu îşi felicită colegii: "Trebuia să joc 30 de minute, dar nu mai contează"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 13 octombrie 2012 00:03

Chiar dacă a intrat abia în minutul 80, Adrian Mutu i-a felicitat pe colegii săi de la echipa naţională pentru jocul pe care l-au făcut în această seară. "Briliantul" speră ca la meciul de marţi cu Olanda România să poată da din nou lovitura.

"O victorie foarte importantă. Băieţii s-au luptat foarte bine în defensivă. Ne-am îndeplinit obiectivul. Turcilor va fi foarte greu să recupereze punctele. Ne aşteaptă un meci mare la Bucureşti, dar avem un moral bun şi cred că putem cîştiga. În plan era să joc 30 de minute, dar aşa a fost să fie.

Ne-am fi mulţumit şi cu 7 puncte în primele trei meciuri, dar e mult mai bine aşa. Olandezilor le va fi foarte greu la Bucureşti. Nu vom fi noi cei care vom conduce meciul, dar putem da lovitura. Mă gîndesc la Rio, la Mondial, de asta sînt aici, să pun umărul la calificare", a spus Adrian Mutu la sfîrşitul meciului cu Turcia, scor 1-0 pentru noi.

Următorul meci este România - Olanda şi se va juca marţi, de la ora 21:00 , pe Antena 1 şi liveVIDEO pe GSP.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
yuri_boika
yuri_boika  •  13 Octombrie 2012, 13:13

trebuia sa ramai in franta mutule....lasa copii aia sa joace fotbal..... vremea ta s-a dus ca prafu´n nas

stelist1986
stelist1986  •  13 Octombrie 2012, 12:55

75, 46, 32... s-a strigat linie! iiihhhh... Asa Mutule daca esti baiat poate prinzi si tu un Mondial ca Marian Ivan in 94. Rezerva dar macar sa fii acolo. E o onoare pe care Chivu n-o s-o aiba.

efor
efor  •  13 Octombrie 2012, 09:24

'chiar daca a intrat abia in min 80 mutu i-a felicitat pe colegii sai....',tare si formularea asta,cu foarte mult logica si mesaj in ea..ce curaj pe mutu,nu stie ca daca intri abia in min 80 nu ai voie sa ii mai feliciti pe colegi pt victorie..ai voie doar daca intri cel tarziu in min 75..mutu-te-n exprimare...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează