FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Ce spune Adrian Mutu despre posibilitatea să devină selecționer: „Analizez tot ce se întâmplă” + confirmă negocierile cu Kisvarda

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021 09:08 / Actualizat miercuri, 24 noiembrie 2021 11:00

Adrian Mutu (42 de ani), unul dintre posibilii înlocuitori ai lui Mirel Rădoi pe banca naționalei, a comentat posibilitatea ca el să devină noul selecționer al României.

Mutu nu neagă interesul celor de la FRF, dar nu consideră că este bine să vorbească despre venirea pe banca României, atât timp cât Mirel Rădoi este încă sub contract.

„Am văzut și eu că se discută despre mine. E ok, dar cum v-am mai spus, nu am luat nicio decizie. Analizez tot ce se întâmplă. Nu știu dacă e întrebarea pe care trebuie să mi-o adresați mie. 

Cred că ar trebui să i-o adresați altcuiva, atât timp cât naționala României mai are încă antrenor. Nu e frumos să vorbesc despre acest lucru”, a declarat Adrian Mutu potrivit As.ro

Mutu, dorit la Kisvarda

Formația din Ungaria, la care joacă Andrei Peteleu și Claudiu Bumba, a rămas fără antrenorul Joao Janeiro, care a plecat la Dunajska Streda (Slovacia), iar Adrian Mutu se află pe lista de posibili înlocuitori, urmând să aibă o întâlnire cu directorul sportiv.

Kisvarda se află pe locul 3 în prima ligă din Ungaria, la 4 puncte de liderul Ferencvaros, iar directorul sportiv Attila Revesz caută un nou antrenor.

Pe lista acestuia se mai află Krisztian Timar, Szabolcs Huszti și Michael Boris. 

„Căutăm un antrenor care să ne reprezinte stilul. Am vorbit cu Szabolcs Huszti, care nu are licență PRO. Îl urmărim îndeaproape și pe Krisztian Timar și am vorbit și cu Michael Boris de mai multe ori, cu care probabil ne vom vedea în această săptămână. Probabil mă voi întâlni și cu Adrian Mutu în acest weekend”, a spus Attila Revesz, potrivit Nemzeti.

Mutu a confirmat și el negocierile cu maghiarii:

Da, este adevărat, dar încă nu am decis ziua când o să mă văd cu el. Urmează să mă văd, acum nu știu dacă ajungem la o înţelegere sau nu. Indiferent ce pas aș fi făcut nu făceam de întreruperea de campionat pentru că nu avea niciun sens. Totuși, e o echipă în primele 3
-Adrian Mutu, pentru sursa citată

Adrian Mutu e liber de contract de la începutul lunii octombrie, când a fost demis de la FCU Craiova. A mai antrenat la FC Voluntari, Al Wahda U23 și România U21.

Citește alte știri despre echipa națională:

Șefii FRF au zburat după selecționer! » Răzvan Lucescu, surprins în Grecia alături de Burleanu și Stoichiță

Cornel Dinu: „Naționala nu se refuză, dar Hagi a preferat să fie liniștit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
calinescu_
calinescu_  •  24 Noiembrie 2021, 12:03

Adrian Mutu e prea bun ca sa-l puna marele Stoichita la nationala ....!!! Cum sa fii subalternul lui Stoichita ....?????? Ady Mutu si-a construit singur nationala de tineret si cu toate piedicile puse de Radoi ( care i-a luat jucatorii) a reusit un parcurs exceptional ....!!!! Este deja o mare certitudine ...!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează