FOTBAL  »  NATIONALA  »  GENERAŢIA DE AUR IESE LA ATAC

"N-au valoare!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2008 00:00

Fostul internaţional Gabi Balint i-a taxat pe actualii jucători după prestaţia cu Israel şi crede că România nu poate obţine mai mult de un punct la Euro

Înfrîngerea "tricolorilor" la Tel Aviv a fost criticată dur de fostul component al Generaţiei de Aur, Gabi Balint. "Am văzut doar prima repriză, dar sincer spun că nu mi-a plăcut nimic la echipa noastră! Meciul a părut unul din cantonamentele din Cipru, aşa slab s-a jucat. La jucători nu s-a văzut faptul că urmează un an decisiv pentru ei! Eu spun că trebuie să fim conştienţi că valoarea arătată în partida cu Israel este departe de cum ar trebui să se prezinte o echipă calificată la Euro", şi-a început atacul Balint. "Dacă jucăm în acelaşi fel şi la Europene, un punct va fi peste aşteptări. Mă tem însă că nici măcar nu vom marca!", şi-a continuat tirul fostul internaţional.

"Vorbeam zilele trecute cu alţi jucători din Generaţia de Aur şi îi analizam pe actualii "tricolori". Ştiţi la ce concluzie am ajuns? Nici unul dintre fotbaliştii naţionalei de acum nu ar fi avut loc în echipa noastră!", a declarat Balint, care l-a înţepat şi pe liderul actualei generaţii, Adrian Mutu: "Echipa stă în Mutu, iar ăsta e un lucru negativ. El monopolizează jocul, cere toate mingile, îşi ceartă prea des coechipierii. Nici Hagi, deşi era un jucător determinant, nu era singur pe teren. Noi eram un grup unit!".

"Indisciplină crasă"
Angelo Niculescu (86 de ani), fost selecţioner al României în anii '70, a mărturisit că nu a rezistat să urmărească tot meciul Israel-România: "Cînd am văzut cum se joacă, mi-a pierit cheful. Jucătorii au uitat că regulamentul de joc este Constituţia acestui sport, iar antrenorii nu se ocupă de asta. Gestul lui Ovidiu Petre este incalificabil. Practic, el a stricat totul, testul nu şi-a atins scopul. Eu l-aş amenda, să-şi plătească drumul şi toate costurile legate de deplasare! Ce concluzii să mai tragă Piturcă după acest meci? Inconştienţa stelistului a dus la eşecul total al acestei acţiuni a lotului".

" Ne-am învăţat cu arbitraje favorabile. Cînd sîntem arbitraţi corect, nu mai sîntem aşa de buni. Trebuie să fim mai dornici să ne arătăm valoarea ca să ieşim din grupa de la Euro. Avem totuşi şanse!"
Emeric Ienei

Radu: "Ne pare rău!"
Proaspătul lazial Ştefan Radu a recunoscut că "nu e plăcut deloc să pierzi cu Israelul, dar trebuie să ne gîndim şi la faptul că mulţi dintre jucători au venit direct din pregătiri. Ne pare rău pentru ce s-a întîmplat, dar avem de învăţat în pregătirile pentru Euro. Uşor, uşor vom reveni la nivelul aşteptat, iar cu Rusia, în martie, va fi deja altceva. Cred că e prea devreme pentru concluzii după primul al anului".

"Noi făceam juma' de antrenament cu Israelul!"

Fostul internaţional Florin Răducioiu crede că nu trebuie făcută o dramă din înfrîngerea de la Tel Aviv, dar şi-a amintit că, pe vremea Generaţiei de Aur, "un joc împotriva Israelului era doar jumătate de antrenament. Mă roade că am pierdut împotriva unei formaţii fără veleităţi, iar rezultatul acesta a produs comentarii dureroase şi la nivel internaţional. Băieţii ăştia trebuie să înţeleagă faptul că aşa cum joci în , aşa o să arăţi şi la Euro!".

 

Playtech: Pozele pe care Andreea Marin le-ar vrea ŞTERSE! Cum poza vedeta când era tânără, sigur nu ştii de aceste imagini


Comentarii (42)
 •  09 Februarie 2008, 12:27

bai poponarule ce eshti ce plm ai tu ma rasule de te bagi in seama vezi-ti ma de Naomi de altcineva tu ma ca eshti departe de fenomen ANTI GAY

 •  09 Februarie 2008, 12:23

mai lastine mai voi generatia de aur ce kaka vreti sa pierdut sa pierdut si daca la euro trecem de grupe sau poate mai departe sar putea sa va ia baieti asa zisa generatie de aur si sa vedem dupaia daca mai dati vreo declaratie ca doar cu asta ati mai ramas si voi declaratii si critici atata stiti dar incurajeri pas.lasati baieti sa aiba liniste si o sa reusasca ca nu am ajuns pe pile pana aici.DRAGOMIRE ZILE TU TATA LA ASTIA SA ISI TINA CIOCUL INCHIS CA TU LE AI CU ASTEA>HAI V-AM PUPAT CIAO

 •  09 Februarie 2008, 11:54

VA FUTT IN GURA!!!!!!!! nicidata nu vad comentariu meu pe rahatul asta de GSP

Vezi toate comentariile (42)
Comentează