FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Naționala lui Contra, fundație de binefacere » Nici n-a început bine și "Guriță" se contrazice deja. Ce spune unul dintre fotbaliștii favorizați

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2017 11:54

Selecționerul Comin Contra pregătește campania de calificare la EURO 2020 cu două partide amicale, cu Turcia, 9 noiembrie, și Olanda, 14 noiembrie. 

Meciurile care ar trebui să reprezinte startul oficial al pregătirilor pentru turneul final din 2020 seamănă mai mult a acțiuni umanitare.

Contra a luat mai multe decizii bizare, de parcă ar fi directorul unei fundații de binefacere pentru jucătorii cu probleme și nu liderul unei naționale unde sunt chemați cei mai în formă fotbaliști.

"Pentru mine contează doar forma de moment, nu vârsta. La echipa naţională trebuie să aduci jucători care te pot ajuta în acel moment", declara Contra ieri pentru Gazeta Sporturilor, dar selecționerul pare că nu este prea consecvent.

Astfel, "Guriță" merge pe mâna mai multot jucători ieșiți complet din formă, iar unii chiar și din circuit: Stanciu, Chipciu, Alibec și Hanca.

"Hanca trece și el printr-un moment dificil al carierei. Avea nevoie de o mână de ajutor" este explicația oferită aseară de Contra, în emisiunea Repriza a 3-a de la TVR. 

CARE E SITUAȚIA CELOR 4

Alex Chipciu și Nicolae Stanciu nu se impun în primul "11" la Anderlecht, iar antrenorul belgienilor nu contează pe ei nici măcar din postura de rezerve. Denis Alibec este forțat de Becali pentru a fi vândut, dar atacantul lui FCSB nu are niciun gol în Liga 1 în acest sezon. 

Sergiu Hanca trece și el printr-un moment greu. A pierdut locul de titular la Dinamo, nu mai marchează și a fost în centrul unui scandal, petrecând până dimineață înainte de meciul echipei sale din Cupa României.

Hanca: "Mister ştie valoarea mea! aPRECIEZ CE A FĂCUT PENTRU MINE"

Sergiu Hanca, mijlocașul lui Dinamo, spune că este conștient că nu trece prin cea mai bună formă, dar îi mulțumește lui Contra pentru convocare.

"Apreciez foarte mult ce a făcut pentru mine selecționerul. Sunt bucuros că am primit această şansă într-un moment greu pentru cariera mea. Sunt încântat de această convocare. Mister ştie valoarea mea şi sunt sigur că pot să demostrez că sunt capabil să joc la acest nivel. Vreau să profit ocazie, să mă revanşez faţă de Mister pentru încrederea pe care mi-a acordat-o prin această convocare. Ştiu că pot face asta.

Vreau să las tot ce a fost în urmă, să trăiesc bucuria de a fi la echipa naţională şi sper că va fi bine. Cu ajutorul selecţionerului sunt convins că putem să devenim o echipă care nu doar să se lupte cu ceilalţi adversari din grupe, dar care, cu ambiţie şi determinare, chiar să conteze cu adevărat în lupta pentru calificarea la Euro", a spus Hanca pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și: Ioanițoaia despre convocarea lui Alibec la națională: "Pielea ursului"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
136399420090988
Cezar Vasilescu  •  08 Noiembrie 2017, 16:42

Naționala nu este societate de binefacere..Alibec este un zero barat

blatistu49
blatistu49  •  08 Noiembrie 2017, 14:28

ce campanie de calificare din BLATIADA cu rebturi umflate de gsp dedicatii ciobanesti ca AHLIBEGH sa CHIRICHESI etc jucatori plafonati fara perspective antrenor de mina a 2 a face selectia dupa impresari si care cit cotizeaza nu dupa valoare

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  08 Noiembrie 2017, 13:25

suntem toti constienti de lipsa ta de valoare! bine ai revenit in club!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează