NATIONALA  ·  COVID-19

Răzvan Burleanu plănuiește vaccinarea fotbaliștilor de „națională”: „Este o oportunitate”

Răzvan Burleanu, președinte FRF
Răzvan Burleanu, președinte FRF

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 21:02 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 21:34

Federația Română de Fotbal plănuiește ca toți componenții echipei naționale a României să fie vaccinați înainte de meciul cu Germania din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022, programat pe 28 martie. 

La finalul Comitetului Executiv de astăzi, Răzvan Burleanu, președintele FRF, a susținut o conferință de presă. Unul dintre subiectele abordate a fost cel al vaccinării sportivilor.

Întrebat dacă fotbaliștii echipei naționale se vor vaccina înainte de meciul cu Germania, Răzvan Burleanu a spus: „Planurile noastre așa sunt. În momentul de față așteptăm, este o chestiune de soft, pentru a ni se permite nouă ca Federație să creăm un cont pe platforma de vaccinare și de acolo se vor încărca toate informațiile jucătorilor și membrilor de staff tehnic”.

Răzvan Burleanu: „Mă voi vaccina când îmi va veni rândul”

Chestionat despre posibilitatea ca unii fotbaliști să refuze vaccinarea, președintele FRF a spus că „vaccinul este un act voluntar, o oportunitate pe care o avem”. Și a declarat că el se va imuniza: „Vaccinarea este cea mai scurtă cale spre normalitate, iar în ceea ce mă privește, mă voi vaccina când îmi va veni rândul. Nu fac parte din stafful tehnic al niciunei echipe naționale, prim urmare rândul meu probabil va veni în aprilie sau la final de martie”.

Răzvan Burleanu a explicat procedura: „Team-managerii fiecărui lot sunt responsabili de a-i programa pe fiecare dintre jucătorii noștri. Se creează un cont la nivelul Federației, probabil mai multe subconturi pentru fiecare lot în parte, iar fiecare team-manager va sta în contact cu jucătorii și membrii staffurilor tehnice, pentru a-i programa”. Totodată, a declarat că jucătorii care evoluează în străinătate vor fi vaccinați în România.

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și:Adevărul despre iubitul Ramonei Bădescu.Câți ani are bărbatul plin de bani
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
10:00 Tenis, WTA
Turneul din Dubai
Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2
U Craiova 1948 - Mioveni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor
Juventus - Porto
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Bundesliga
Borussia Dortmund - Sevilla
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet
Liga 1