FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Naționala României a urcat două poziţii în clasamentul FIFA. Viitoarele adversare, în scădere

Articol de - Publicat joi, 17 septembrie 2020 13:32 / Actualizat joi, 17 septembrie 2020 15:30

FIFA a publicat primul clasament al naționalelor de după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus. România a urcat 3 poziții, aflându-se acum pe locul 34, cu 1483 de puncte.

Ierarhia clasamentului FIFA este condusă de naționala Belgiei, cu 1773 de puncte, urmată de Franța (1744 de puncte), Brazilia (1712 de puncte), Anglia (1664 de puncte) și Portugalia (1653 de puncte). Față de precedentul clasament, publicat pe 9 aprilie, primele 4 naționale și-au păstrat pozițiile, Portugalia fiind singura care și schimbat locul în ierarhie, urcând 2 poziții.

Adversarele României, în scădere

Se pare că România este singura națională care a urcat în clasamentul FIFA, din grupa de Liga Națiunilor. Austria a coborât o poziție, aflându-se pe locul 27, cu 1505 puncte, în timp ce Irlanda de Nord a coborât 2 poziții, fiind pe locul 38, cu 1468 de puncte. Singura care și-a păstrat locul în ierarhie este Norvegia (locul 44), având un număr de 1452 de puncte.

Și adevasara României din barajul pentru EURO 2020, Islanda, a coborât cu 2 poziții, datorită scăderii numărului de puncte (1457).

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Mirel Rădoi și-a ales înlocuitorul la echipa națională: „Munca mea ar trebui continuată de el”

Mirel Rădoi, despre dialogul tensionat dintre Tătărușanu și jurnalistul Gazetei: „A fost încercuit”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează