FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

Mirel Rădoi, despre dialogul tensionat dintre Tătărușanu și jurnalistul Gazetei: „A fost încercuit”

Ciprian Tătărușanu a fost între timp transferat de AC Milan
Ciprian Tătărușanu a fost între timp transferat de AC Milan

Articol de GSP - Publicat marti, 15 septembrie 2020 11:59 / Actualizat marti, 15 septembrie 2020 13:05

Mirel Rădoi (39 de ani), selecționerul României, a comentat momentul tensionat cu Ciprian Tătărușanu (34) din Austria, când portarul numărul unu al naționalei l-a contrat pe Marius Mărgărit, reporterul Gazetei Sporturilor, înaintea partidei cu reprezentativa condusă de Franco Foda (3-2 pentru „tricolori”).

  • CONTEXT: Goalkeeper-ul naționalei a fost foarte iritat când trimisul GSP în Austria l-a întrebat dacă i se pare că jucătorii naționalei sunt criticați prea mult. Totul în contextul disputei dintre Marica și Alibec, dar și a declarațiilor dure făcute de Dumitru Dragomir la adresa portarului lui Lyon;
  • Tătărușanu, căpitanul echipei reprezentative, l-a repezit pe Marius Mărgărit, jurnalist cu peste 25 de ani în presa sportivă: „Nu poți să pui niște întrebări normale? Alte întrebări nu ai? Mi s-ar părea normal să-mi pui întrebări normale”.

Mirel Rădoi, despre răbufnirea lui Ciprian Tătărușanu: „Un moment nefericit”

„Un moment nefericit. Am discutat cu el și a fost doar o exprimare greșită. A și fost încercuit cu întrebări rapide de Marius (n.r. Marius Mărgărit, jurnalistul GSP). El a vrut să spună că nu e afectat de criticile care vin din România”, a declarat Rădoi la ProX.

Dialogul tensionat cu trimisul Gazetei în Austria nu a fost singurul moment controversat din conferința lui Ciprian Tătărușanu. Portarul naționalei a mai declarat: „Nu mă interesează ce părere au oamenii și suporterii din Romania, nu stau să răspund fiecăruia, am pierde foarte mult timp”. 

VIDEO Moment tensionat la conferință! Ciprian Tătărușanu, către trimisul Gazetei Sporturilor în Austria: „Alte întrebări nu ai?”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Rădoi îl „urechează” pe Camora: „Nu-mi plac aceste lucruri! Să fie serios”

Mirel Rădoi, replică subtilă pentru Dan Petrescu: „Nu pot să îi răspund unui coleg, dar naționala Austriei nu e Floriana”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
pompescu
pompescu  •  15 Septembrie 2020, 18:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează