FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

NAȚIONALA ROMÂNIEI // Cornel Dinu nu este de acord cu numirea lui Mirel Rădoi: „Nu are capacitatea necesară” » Care erau opțiunile lui Mister

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 noiembrie 2019 17:35

Cornel Dinu (71 de ani) a fost numit astăzi cetățean de onoare al Municipiului București. 

„Este o onoare pentru mine că am reprezentat sportul românesc”, a declarat acesta, înainte să abordeze un alt subiect de actualitate, cel al numirii lui Mirel Rădoi (38 de ani) în funcția de selecționer al naționalei României.

Dinu este de părere că Federația Română de Fotbal a procedat greșit, întrucât trebuia să aleagă un tehnician cu experiență.

Nu cred că Mirel Rădoi are capacitatea necesară la ora actuală să creeze o forță colectivă. Federația trebuia să negocieze în primul rând cu 3 sau 4 nume elocvente, care au mai condus echipa naționala. Un exemplu ar fi Mircea Lucescu, ar mai putea să antreneze, plus Gheorghe Hagi sau Răzvan Lucescu”, a afirmat Dinu.

Mirel Rădoi, în ultimul an și jumătate selecționer la naționala U21, a fost alegerea Federației Române de Fotbal pentru înlocuirea lui Cosmin Contra. Va debuta în martie, contra Islandei, în barajul pentru EURO 2020.

VEZI ȘI:

Andrei Vochin: „Dacă numești un selecţioner la o echipă care va pierde cu Malta şi cu Feroe, abia atunci devine o problemă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
kamouniyak
kamouniyak  •  01 Decembrie 2019, 04:08
Postat de George Burcasimi pe 30 Noiembrie 2019, 21:54

A fii antrenor de fotbal este o loterie .Mircea Lucescu a fost demis de la nationala Turciei .Iar actualul antrenor i-a califica la euro.Deci era o varianta proasta. BOLONI are problème in Belgia . Razvan Lucescu a dat chix la nationala .Singurul care merita inainte lui Radoi ,era Dan Petrescu .Un antrenor care face antijoc ,dar are rezultate! Radoi se poate compromita sau sa ajunga un mare antrenor ,daca califica nationala la Euro .De la ridicol la sublim este un pas asa de mic !

Ma crucesc cand vad oameni ca tine pe gsp si in alte parti, care il puneti pe Petrescu inaintea lui M Lucescu sau Boloni ;))) E ca si cum ai compara un antrenor de Liga 1 cu unul de Liga a 3-a, dar care a mai castigat niste meciuri prin Cupa (Foresta). Ca asa este Petrescu. A luat un campionat in una din cele mai slabe ligi europene si are 3 victorii in EL pe fondul unui noroc (ca la Rennes au avut aia 2 eliminati si penalty ratat, iar la retur au avut 5-6 ocazii scoase de Arlauskis si CFR gol in minutul 86, iar cu Lazio la Bucuresti tot asa cu penalty-ul ala pt italieni si cu nenumarate ocazii ratate). Pai pentru 3 meciuri norocoase il faceti voi pe asta antrenor??? Vezi ca M Lucescu cu nationala Turciei a batut Croatia (vicecampioana mondiala) si Suedia. A schimbat din temelii echipa si 9 din 11 titulari de acum sunt adusi de el. L-au inlocuit dupa Nations League pentru ca a terminat sub Suedia si Rusia, cu 3 puncte. Antrenorul nou nu a avut nici pe Suedia, nici pe Rusia in grupa. S-a calificat, dar Islanda e mult mai slaba decat cele 2 de mai sus si nici pe Islanda nu a invins-o in meciurile directe. + zeci de meciuri castigate la nivel inalt, nu 3 din noroc.Boloni.......pai se compara Boloni cu Petrescu?? Boloni a facut dintr-un no-name in Belgia o echipa care 3 pe podium. O batea pe Alkmaar si intra in Europa League daca nu avea 2 eliminati in ultimele minute. Alkmaar e aia care a batut-o cu 12-0 pe Astana, cu care CFR a fost cam egala. Despre ce nivel vorbim??

511110169080791
George Burcasimi  •  30 Noiembrie 2019, 21:54

A fii antrenor de fotbal este o loterie .Mircea Lucescu a fost demis de la nationala Turciei .Iar actualul antrenor i-a califica la euro.Deci era o varianta proasta. BOLONI are problème in Belgia . Razvan Lucescu a dat chix la nationala .Singurul care merita inainte lui Radoi ,era Dan Petrescu .Un antrenor care face antijoc ,dar are rezultate! Radoi se poate compromita sau sa ajunga un mare antrenor ,daca califica nationala la Euro .De la ridicol la sublim este un pas asa de mic !

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  30 Noiembrie 2019, 21:53

Aici ne-a adus Cooperativa din ani 1990-2019 !!! Play-off-ul a adancit meciurile trucate ! Spagile pe Licentierea echipelor fara stadion si terenuri la fel ! sa va vedem la anul cand va invadeaza femeile .......la echipe de grupa 1 ! Unde vor juca ! Vor fi umilite- va spun eu ! Pot sa isi ia avocati de pe acum !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează