FOTBAL  »  NATIONALA  »  REFUZ

”Naţionala” se şi refuză: ”Mi s-a propus să joc pentru România, dar nu am acceptat!”

Nikolov (la minge) nu dorește să joace pentru România
Nikolov (la minge) nu dorește să joace pentru România

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 iulie 2012 15:47

Nu o dată s-a pus problema să fie naturalizat un jucător străin din Liga 1 care să poată evolua pentru reprezentativa României. Wesley, golgeterul brazilian al Vasluiului, nu este decît unul dintre ultimele exemple.

Există un caz asemănător, în care s-a trecut la fapte, numai că fotbalistul în cauză a refuzat. Este vorba de mijlocaşul macedonean Boban Nikolov (18 ani), de la Viitorul Constanţa, pe care Gică Hagi l-a adus la Academia sa după ce l-a remarcat la un turneu internaţional de juniori în 2010, la Braşov.

"Am fost căpitanul naţionalei Under 17 a Macedoniei, iar acum sînt căpitanul selecţionatei Under 19. Mi s-a propus să joc pentru reprezentativa României, s-a discutat prin tatăl meu, dar nu vreau. Eu sînt macedonean şi nu pot juca pentru altă ţară. Avem spiritul nostru de luptători şi voi juca doar pentru Macedonia", a explicat Nikolov.

Satisfacţia sa: "Mă bucur că au început să vină macedoneni în România. Cu Georgievski, ajuns de curînd la Steaua, sînt din aceeaşi localitate, Stip, sîntem prieteni. Mai este Ilijoski la Rapid, mai vine Ivanovski la Astra Ploieşti. Sper să mai sosească şi alţi macedoneni în România".

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
birjovanu
birjovanu  •  05 Iulie 2012, 21:52

poi daca era o Tara ca Croatia,Austria sau italia sigur ca se naturaliza,dar ce sa faca in Ro cand vede ca becaliotii fac legea si nu sunt pe culmi inalte jucatorii romani,lasa ca Macedonia o sa fie peste noi,nu o sa mai vina jucatori la echipe din Ro ,au si ei pretentii atunci,vor campionate tari

dreamer123
dreamer123  •  05 Iulie 2012, 20:38

bravo

zidane92
zidane92  •  05 Iulie 2012, 19:18

becaliotii sunt albanezi nu au legatura cu macedonia iar intre macedoneni si machedoni e o mica mare diferenta

Vezi toate comentariile (8)
Comentează