FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ne calificăm la Campionatul Mondial? „Vom scoate 6 puncte! E o versiune optimistă, aș vrea să zic realistă”

România face parte din Grupa J în preliminariile CM 2022
România face parte din Grupa J în preliminariile CM 2022

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2021 11:21 / Actualizat marti, 23 martie 2021 11:42

Narcis Răducan (46 de ani) a analizat situația echipei naționale înaintea debutului în preliminariile CM 2022 și crede că România poate obține 6 puncte din primele 3 partide.

  • România face parte din Grupa J în preliminariile CM 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein.
  • La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.

Mirel Rădoi este în continuare infectat cu COVID-19 și sunt șanse din ce în ce mai mici să fie pe bancă la primul meci din preliminariile Cupei Mondiale cu Macedonia de Nord, dar Narcis Răducan crede că Nicolae Dică își poate asuma rolul de antrenor principal. Revenirea lui Rădoi se va produce dacă se vor înregistra două teste negative consecutive. Acesta efectuează zilnic noi analize pentru a afla dacă se va alătura sau nu lotului, în funcție de starea sa de sănătate.

Narcis Răducan: „Vom scoate 6 puncte din următoarele meciuri. E o versiune optimistă, aș vrea să zic realistă”

„Sunt subiectiv. Sunt foarte atașat de tot ce înseamnă echipa națională pentru că sunt un tip care vrea să vadă lucruri constructive și pozitive. Cred că vom scoate 6 puncte din următoarele trei meciuri. E o versiune optimistă, aș vrea să zic că e realistă, dar nu e simplu. E obligatoriu să câștigăm cu Macedonia de Nord. Trebuie ca fotbaliștii să se mobilizeze, eu cred că suntem capabili, avem ceva jucători care sunt în formă. O să ne luptăm și cu Germania. Au mai fost situații când noi am depăști calculele hârtiei și se poate întâmpla și acum.

Va fi un dezavantaj că Mirel Rădoi nu va fi pe bancă, dar sperăm că nu se va simți lipsa sa și va fi ajutat de colaboratorii lui. Dică e un antrenor secund care acum are ocazia să fie în prim-plan. Este un tip care de-a lungul vieții a avut presiune pe umerii săi, și ca jucător, și ca antrenor. Sunt oameni profesioniști care asta au făcut toată viața. Nu vorbim de cineva care nu știe ce înseamnă să joci cu zece mii de oameni sau cu 20 de milioane care abia așteaptă să vadă ce se întâmplă la meci”, a declarat Narcis Răducan la emisiunea „Ora Exactă în Sport”.

1 selecțieare Narcis Răducan la echipa națională

VIDEO. Preliminarii CM 2022 / MATCH PREVIEW » România - Macedonia de Nord

Citește și alte știri despre echipa națională:

Naționala atacă Mondialul cu un echipament nou! Imagini de la lansarea tricourilor

Suntem de râs! Echipa națională a fost depășită și de Macedonia de Nord

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
tanase
tanase  •  23 Martie 2021, 14:13

Macedonia are vreo 2 jucatori periculosi, dar daca jucam cu stelistii ca in meciul cu Belarus (mi-e greu sa cred ca se va intampla), am marca 3-4 boabe.

dobrin
dobrin  •  23 Martie 2021, 13:57

Doua puncte putem lua.

cata23
cata23  •  23 Martie 2021, 13:25

De Narcis Răducan imi aduc aminte. A venit cu scandal ca este noul Hagi... am fost la primul meci, a ratat penalty. A mai jucat câteva meciuri si a plecat, atât a fost el fotbalist. Cam ca si antrenorii care nu au terminat un sezon dar critica tactica lui Mourinho in Europa League

Vezi toate comentariile (4)
Comentează