FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Anunță că vrea să fie selecționer, după ce FRF l-a ratat pe Dan Petrescu: „E un vis să ajung la echipa naţională”

Nicolae Dică
Foto: Imago
Nicolae Dică Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2021 18:35 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 19:04

Dan Petrescu nu va deveni noul selecționer al României, acesta rămânând la CFR Cluj după ce patronul echipei, Nelu Varga, nu l-a lăsat să plece liber de contract. Nicolae Dică, fostul antrenor secund al „tricolorilor” în mandatul lui Rădoi, a comentat decizia ardelenilor. 

Dică era de părere că Dan Petrescu va fi noul antrenor al echipei naționale, mai ales după ce i-a lăsat pe oficialii Federației să aștepte 3 săptămâni pentru a le comunica decizia sa. 

Ședință extraordinară la FRF: ce urmează după ce varianta Dan Petrescu a picat: numirea lui Mutu, iminentă!
SELECȚIONER
Ședință extraordinară la FRF: ce urmează după ce varianta Dan Petrescu a picat: numirea lui Mutu, iminentă!

„A fost timp şi este timp în continuare să pună selecţioner, pentru că mai este până la primul joc oficial. Nu cred că ar fi o problemă că nu avem selecţioner până acum. 

La Dan Petrescu nu am înţeles de ce s-au dus încă vreo trei săptămâni de când au avut prima discuţie. Practic, puteau s-o închidă atunci. Nu se poate şi asta e. Nu mai aşteptau trei săptămâni ca să ne spună că nu vine. Eu am crezut că el va fi la echipa naţională.

Burleanu a discutat cu Hagi, a zis «Nu vin», a discutat cu Răzvan Lucescu şi a zis «Nu vin» în aceeaşi zi. Amânăm trei săptămâni să ştim că nu vine”, a declarat Nicolae Dică, potrivit Telekom sport.

Dică: „Pentru mine, e un vis să ajung la echipa naţională”

Întrebat dacă Mirel Rădoi s-a întoarce la națională, fostul tehnician al celor de la FCSB a spus că nu crede că este posibilă revenirea acestuia și consideră că Edi Iordănescu și Adrian Mutu rămân acum principalii favoriți pentru postul de selecționer, dar dezvăluie că și el își dorește să antreneze echipa națională la un moment dat.

„Nu cred că Mirel s-ar întoarce. Dacă se întorcea, o făcea acum. Sunt antrenori liberi de contract care sunt mai uşor de adus, precum Adrian Mutu sau Edi Iordănescu. Eu nu am un CV aşa bogat. Pentru mine, e un vis să ajung antrenor la echipa naţională. Am fost secund. Să ajung principal e un vis, sper să ajung vreodată”, a mai adăugat Dică. 

Citește alte știri despre echipa națională:

Dan Petrescu, 53 de ani, va rămâne la CFR Cluj. Dorit de FRF, antrenorul nu a putut să părăsească proiectul din Gruia. La fel s-a întâmplat și în 2017.

Stop joc! Neluțu Varga a anunțat decizia finală în privința lui Dan Petrescu: „Nu pleacă nicăieri. Va continua la CFR Cluj”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
175087523880813
John Smith  •  21 Decembrie 2021, 10:24

Filme cu pro ști !

777677939019551
Nicolae Matasa  •  21 Decembrie 2021, 07:25

dica este ca antrenor un nimic,nimic,nimic si vrea la nationala !!!!!!!!!

1ianuarie
1ianuarie  •  20 Decembrie 2021, 21:47

Deci echipa națională a ajuns bătaia de joc a tuturor neaveniților…

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close