FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Nicolae Dică, secundul lui Rădoi: „Mi se schimbă cariera, o să fiu prin birouri și să urmăresc meciuri”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 noiembrie 2019 21:16

Nicolae Dică (39 de ani) a recunoscut că a vorbit cu selecționerul Mirel Rădoi (38 de ani) pentru a se alătura proiectului de la naționala României.

„Am vorbit cu Mirel și a rămas să discutăm mai mult despre ce va urma pentru noi. Nu am discutat foarte mult. Am mai lucrat cu Mirel și la Steaua o perioadă lungă. Am avut o colaborare foarte bună. Mi-a spus că-l pot ajuta foarte mult în ce vrea să facă la națională. Urmează să ne vedem și să-mi spună ce dorește și el. 

Pe mine m-a bucurat că Mirel mi-a spus din prima că-și dorește să vin lângă el. Consideră că-l pot ajuta foarte mult. Singurul antrenor cu care aș merge ca secund ar fi Mirel. I-am transmis lui Mirel că atunci când va avea nevoie de mine poate conta pe persoana mea. Acum s-a gândit foarte bine la staff și s-a gândit la mine. 

Pentru mine e o onoare și o bucurie că s-a gândit la mine și că pot fi la echipa națională. Pentru mine va fi un lucru nou. Eu am antrenat zi de zi, acum totul s-ar schimba și ar urma să fiu doar prin birouri și să urmăresc meciuri”, a declarat Dică la TV Telekom Sport.

VIDEO / Conferința de prezentare a lui Rădoi

Vezi și:

VIDEO // Mirel Rădoi, mesaj dur pentru jucători în prima zi ca selecționer: „Cine nu face asta, nu vine deloc!” + motivul pentru care acceptat oferta: „Mi se rupea sufletul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  28 Noiembrie 2019, 09:36

Parerea mea (nu ca ar conta) este ca Dica e o alegere cel putin neinspirata. Ne trebuie verticali si cerebrali in conducerea unui grup, oricare ar fi el.

1025138504184136
Constantin Valentin  •  28 Noiembrie 2019, 06:47

Da , o alegere buna, vor face treaba la nationala mare, ne vor califica. Radoi are in spate o calificare in semifinalele Campionatului European under 21, ceea ce nu e ste de colea, iar ca jucator a fost number 1 la Steaua, cu care a ajuns in semifinalele Cupei UEFA..nu ??? Dar,la romanii invidia si rautatea sunt medaliate cu aur din pacate, ce sa i faci tara frumoasa...popor josnic !

steaua.libera
steaua.libera  •  28 Noiembrie 2019, 01:02

Tot secund a fost și la fcsb Dică

Vezi toate comentariile (5)
Comentează