FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Nicolae Dică știe ce îi lipsește lui Florinel Coman: „Am discutat mult cu el, mai ales după ce îl mai critica Gigi Becali”

Nicolae Dică
Nicolae Dică

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iunie 2019 21:41

Nicolae Dică (39 de ani) și-a lăudat fostul elev de la FCSB, după „dubla” de la EURO 2019, contra Angliei U21, dar crede că îi lipsește ceva lui Florinel Coman (21 de ani).

Acum antrenor la FC Argeș, Dică a declarat că Florinel Coman trebuie să muncească mai mult, dar, totodată, acestuia trebuie să i se acorde mai multă încredere.

„Florinel Coman este un jucător foarte bun. Are viteză, are execuţii, loveşte foarte bine mingea. Este un jucător care mai poate creşte. Trebuie să muncească şi mai mult şi să fie şi mai serios.

Cred că el are nevoie de mai multă încredere. Am stat la FCSB un an şi jumătate şi am avut mereu discuţii individuale cu el, mai ales după ce îl mai critica Gigi Becali. Dacă i se va da mai multă încredere eu cred că el poate progresa foarte mult”, a spus Nicolae Dică, la  TV Telekom Sport.

GOLURILE LUI COMAN DIN MECIUL CU ANGLIA U21

Golul de 2-4

 

Golul de 2-3

 

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

Vineri

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

VEZI ȘI:

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // VIDEO „Tricolorii” sunt cu un pas în semifinale! George Pușcaș: „Am câștigat cu inima. Suntem pregătiți pentru orice echipă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (14)
calinescu_
calinescu_  •  23 Iunie 2019, 09:47

IONUT RADU , MANEA , NEDELCEAREU SI PUSCAS SUNT FOTBALISTI ADEVARATI , CEILALTI MAI AU MULT DE MUNCIT ...!!!! COMAN E UN MEDIOCRU DE CARE S-A LIPIT NOROCUL IN ACEL MECI...!!!! PASCANU E AERIAN SARACU ....!!!! TREBUIE INLOCUIT DE URGENTA CU ADI RUS SAU RICARDO GRIGORE ...!!! MAN ESTE DOAR UN MEDIOCRU DE CARE NU SE LIPESTE NICI NOROCUL ...!!! CICALDAU TREBUIE URCAT SI LANGA BALUTA TREBUIE JUCAT CU RICARDO SAU ADRIAN RUS ...!!! DACA SE AVENTUREAZA RISCAM SA LUAM DE LA FRANCEZI CUM SI-AU LUAT-O POLONEZII DE LA SPANIOLI .....!!!! ASA VOM DEVENI O ECHIPA COMPACTA SI SIGURA...!!!

768145689920470
Patraulea Trandafir  •  23 Iunie 2019, 09:29

Despre Dică e cam mult spus că este antrenor ... Un angajat al primăriei Pitești eventual , sau al unui domn care deține animale docile , dar antrenor ...

103218647204174
Robokup Doru  •  23 Iunie 2019, 09:13

Radoi i-a făcut sa joace ca o echipa si au jucat cu placere , fără injurii de la patron , fără jigniri . Au reușit sa bata Anglia Bravo lor si Bravo lui Radoi Nu doar Coman la FCSB , merge cu frana pusa mai sunt și alții și asta nu din cauza lor ,metodele de lucru de acolo sunt problema

Vezi toate comentariile (14)
Comentează