FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Nicolae Stanciu are șanse mici să joace în meciul cu Finlanda! Nici Deian Sorescu nu este sută la sută apt

Nicolae Stanciu, în tricoul echipei naționale
Foto: IMAGO IMAGES
Nicolae Stanciu, în tricoul echipei naționale Foto: IMAGO IMAGES

Articol de - Publicat marti, 20 septembrie 2022 16:32 / Actualizat marti, 20 septembrie 2022 21:16

Nicolae Stanciu (29 de ani), mijlocașul formației chineze Wuhan Three Towns, ratează partida pe care „tricolorii” urmează să o dispute în Finlanda, la Helsinki, vineri, de la ora 21:45, în direct la Antena 1 și liveTEXT pe GSP.ro.

Nicolae Stanciu nu e apt sută la sută

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Stanciu nu este refăcut complet după ruptura musculară suferită la echipa lui de club, iar staff-ul medical al naționalei încearcă să îl pună pe picioare pentru meciul cu Bosnia de luni, din Giulești, ultimul al grupei din Liga Națiunilor.

„Să îşi rezolve situaţia de la club!” » Edi Iordănescu, mesaj tranșant pentru Florin Niță, pe care nu l-a convocat la națională
ROMÂNIA
„Să îşi rezolve situaţia de la club!” » Edi Iordănescu, mesaj tranșant pentru Florin Niță, pe care nu l-a convocat la națională

Nicolae Stanciu a revenit în circuitul echipei naționale după aproape un an

Nicolae Stanciu, fost fotbalist al celor de la Slavia Praga, Anderlecht și FCSB, a revenit în circuitul echipei naționale după o pauză de un an. Ultima partidă disputată de mijlocaș în tricoul primei reprezentative datează din 14 noiembrie 2021, când România se impunea cu scorul de 2-0 la Vaduz, în fața selecționatei din Liechtenstein.

Nicolae Stanciu are șanse mici să joace în meciul cu Finlanda! Nici Deian Sorescu nu este sută la sută apt
Nicolae Stanciu, în timpul antrenamentului efectuat de echipa națională în cantonamentul de la Mogoșoaia

Nici Deian Sorescu nu e sigur că va putea juca în meciul cu Finlanda

Nicolae Stanciu are șanse mici să joace în meciul cu Finlanda! Nici Deian Sorescu nu este sută la sută apt
foto: frf.ro

Deian Sorescu (25 de ani), mijlocașul polonezilor de la Rakow Czestochowa, a venit de asemenea după o ruptură musculară la lotul național, reunit la Mogoșoaia. Fostul fotbalist al celor de la Dinamo ar avea încă mici probleme medicale, cu toate că bănățeanul a luat parte la antrenamentul pe care Edi Iordănescu l-a condus aseară. 

Nicolae Stanciu și Deian Sorescu li se alătură lui Valentin Mihăilă, Andrei Ivan și Vlad Chiricheș pe lista indisponibililor

Nicolae Stanciu și Deian Sorescu se alătură astfel listei jucătorilor indisponibili pentru echipa națională.

Valentin Mihăilă (22 de ani) a fost primul care s-a accidentat, fotbalistul Parmei suferind o leziune de grad înalt la mușchii flexori ai coapsei drepte, potrivit RMN-ului efectuat după partida pe care „cruciații” au jucat-o contra Ternanei. Verdictul a fost unul dur pentru fostul jucător al Universității Craiova: va lipsi de pe teren până la finalul acestui an calendaristic.

Andrei Ivan (25 de ani), unul dintre fotbaliștii exponențiali de la Universitatea Craiova, s-a accidentat la finalul partidei pe care oltenii au pierdut-o la Cluj, în fața campioanei CFR Cluj, scor 0-2, în etapa cu numărul 10 din SuperLiga. 

Și Vlad Chiricheș s-a accidentat recent și va rata acțiunea echipei naționale din această lună. Fundașul central s-a „rupt” în meciul pe care echipa sa, Cremonese, l-a pierdut în fața celor de la Lazio, scor 0-4. Numai 28 de minute a rezistat băcăuanul în teren, când a fost înlocuit de Matteo Bianchetti. 

Citește și alte știri:

„Tricolorii” fac show la antrenamentele de la Mogoșoaia » S-au întrecut în execuții spectaculoase, sub ochii selecționerului Edi Iordănescu

Iordănescu schimbă strategia la națională, pe un post problematic: ultima dată a jucat într-un 0-5! Cum ar putea arăta primul „11”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
MaxiP
MaxiP  •  21 Septembrie 2022, 11:03
Postat de andut pe 20 Septembrie 2022, 18:06

Cu exceptia lui Stanciu și a lui Mihaila, echipa nu are de suferit. Sorescu și Ivan nu sunt jucatori de nationala.

În sistemul folosit nici Stanciu nu e o pierdere, vine iar și joaca mijlocaș box to box, ceea ce nu știe. Oricum jucătorii sunt de valori apropiate, teoretic nu ai absente ca oricum nu știi pe cine sa joci, se insista însă cu unii jucători complet depășiți. Mihăilă aducea un plus de viteza, în rest însă nu avem nicio absenta notabila.

MaxiP
MaxiP  •  21 Septembrie 2022, 11:00

Deci asta cheamă jucători accidentați la lot, e absolut genial. Sorescu nici nu a jucat în acest sezon, pe lângă ca e discutabil dacă e de convocat când e la potențialul maxim.

kirykiry_1
kirykiry_1  •  20 Septembrie 2022, 20:09

Cum sa convoci un jucător accident!? Mare antrenor.....mic creier.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează