FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Revenit la națională, Nicolae Stanciu anunță: „Sunt pregătit să-mi asum rolul de lider!”

Nicolae Stanciu
Nicolae Stanciu

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2022 17:03 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 17:29

Nicolae Stanciu (29 de ani), fotbalist legitimat la Wuhan Three Towns, în China, a revenit la echipa națională după o pauză de aproape un an. Mijlocașul a oferit un interviu în care anunță că este gata să fie liderul „tricolorilor” în lipsa lui Vlad Chiricheș.

Stanciu recunoaște că i-a fost dor de echipa națională și este concentrat la maximum pentru meciurile cu Finlanda și Bosnia din Liga Națiunilor. 

Cine a preluat numărul 10 la echipa națională după ce Maxim a fost sărit din schemă
NAȚIONALA
Cine a preluat numărul 10 la echipa națională după ce Maxim a fost sărit din schemă

Nicolae Stanciu: „Mereu e un sentiment aparte să pot să-mi reprezint țara”

„Mă bucur să fiu aici. Mi-au lipsit colegii, oamenii de la Mogoșoaia, tot ce înseamnă echipa națională. Îmi doream extrem de mult să fiu din nou printre tricolori și mereu e un sentiment aparte să pot să-mi reprezint țara. Am vorbit destul de des cu selecționerul, nu doar acum, ci și în iunie, când nu s-a putut să fiu convocat. 

Am vorbit despre mai multe lucruri. Abia aștept să lucrăm împreună! Sincer, am suferit la fel de mult precum cei care au fost aici. N-au fost meciurile pe care ni le doream și rezultatele. Dar vrem să ne focusăm pe aceste două meciuri rămase din Liga Națiunilor și să mai îndulcim situația.

Trebuie să fim uniți și să formăm acea maturitate. Jucătorii tineri nu sunt suficient de maturi, dar au văzut anul acesta ce înseamnă să fii la echipa mare. Cred că, după aceste două meciuri din Liga Națiunilor și meciurile amicale din luna noiembrie, vom fi mult mai bine și la anul vom face tot ce depinde de noi ca să ajungem la turneul final. 

Am mare încredere că vom reuși, am încredere în această echipă. Chiar dacă suporterii români nu mai au încredere în noi acum, sper să-i aducem aproape de noi și să reușim să ne calificăm la Campionatul European”, a declarat Nicolae Stanciu într-un interviu pentru FRF.TV.

Nicolae Stanciu: „Sunt pregătit mereu să îmi asum rolul de lider”

Mijlocașul anunță că este gata să preia rolul de lider al acestei echipe, după ce Vlad Chiricheș s-a accidentat și va lipsi la cele două meciuri.

„Sunt pregătit mereu să îmi asum rolul de lider. Am un respect enorm pentru Vlad Chiricheș, el este liderul acestei echipe. Este o pierdere imensă pentru noi. 

Dar am făcut lucrul ăsta de mai mulți ani, când au venit jucători noi, tineri. Mereu am fost alături de ei și am încercat să ajut pe toată lumea să se integreze”, a mai spus Stanciu. 

Citește și alte știri dedpre echipa națională: 

Primele imagini cu Daniel Boloca în cantonamentul naționalei. Ce număr a preluat mijlocașul lui Frosinone
Echipa națională
Primele imagini cu Daniel Boloca în cantonamentul naționalei. Ce număr a preluat mijlocașul lui Frosinone
Edi Iordănescu s-a decis » Pe cine a convocat de urgență pentru a suplini absența lui Chiricheș
Echipa națională
Edi Iordănescu s-a decis » Pe cine a convocat de urgență pentru a suplini absența lui Chiricheș

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
Rapid1923
Rapid1923  •  20 Septembrie 2022, 13:03

De 7-8 ani frecventezi nationala ai facut numai pui de pupaza. Daca aveai valoare jucai si tu in Cipru,Moldova,Turcia asa ai ajuns la chitai.Acum vrei sa fii LIDER. Tu nu faceai fata caraus. Aveti uni noroc sa adunati un nr.enorm de selectii fara sa meritati convocarea.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  20 Septembrie 2022, 07:50

da...e pregatit sa si asume rolul de ratangiu sef ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close