FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANALIZĂ

Nicușor, avem cifrele InStat și sunt HORROR! » Elan nejustificat al lui Stanciu după meciul cu Feroe: a fost al cincilea cu Suedia, dar din coadă!

Articol de - Publicat joi, 28 martie 2019 11:50

Victoria de serviciu din meciul cu Feroe (4-1) i-a dat curaj lui Nicolae Stanciu, care, în zona mixtă, a avut un discurs virulent împotriva criticilor lansate la adresa sa după eșecul din Suedia (1-2). 

L-a luat la țintă în special pe Dumitru Dragomir, care spusese că trebuia schimbat după 30 de minute la Stockholm, dar fostul șef LPF n-a fost singurul client al internaționalului ex-stelist.

"Ilie Dumitrescu face o analiză la televizor și spune că am făcut o repriză bună. La fel, domnul Porumboiu a remarcat că am pasat, am driblat în prima repriză. Îmi asum că am luat al doilea gol din cauza mea. OK, sunt vinovat!

Nu zic că sunt cel mai bun după prima repriză, dar luaţi Instatul! Nu ştiu ce interese au unii, dar mă uit cu oricine la prima repriză! Facem o analiză a jocului meu şi al celorlalţi şi spuneţi dacă trebuia să fiu schimbat. Paradoxal, pentru mine a fost mai bună prima repriză, pentru echipă a fost invers", a tunat Stanciu în fața microfoanelor, la Cluj.

Și a continuat: "Cred că eram al cincilea la note. Sunt cifre și nu cred că am fost cel mai slab. Hai să vedem cine a fost cel mai slab!".

Locul 16 din 22!

Hai! Invocate de Stanciu, cifrele InStat indică într-adevăr că mijlocașul n-a fost cel mai slab om al României în Suedia, pentru acest post "luptându-se" Mitriță, Manea și Grigore. Dar indexul general al companiei de monitorizare arată că jucătorul lui Al Ahli se plasează abia pe locul 7 dintre cei 11 titulari români! Al cincilea, cum invocase Stanciu, dar din coadă!
Iar per total e abia al 16-lea, dacă luăm în calcul și cifrele suedezilor!

1

2

Zero șuturi pe poartă, șef la mingi pierdute

Ce alte "superlative" a mai înregistrat Stanciu în Suedia?
- doar două șuturi către poartă, zero pe cadrul porții, capitol la care se află la egalitate cu deziluzia Mitriță. Dintre cei care au șutat, sunt singurii care n-au nimerit buturile;
- e al 9-lea la capitolul preciziei paselor: 80% reușite (44 din 54). Asta în condițiile în care a fost al doilea cel mai căutat om pentru pase (56)! Iar continuările lui s-au dus mai degrabă către oameni din defensivă: 13 la Bancu, 9 la Chipciu, 7 la Grigore;
- a pierdut 12 mingi, 5 în jumătatea proprie, depășit în sens negativ doar de Chipciu (17/5);
- a participat la 40 de faze ofensive, depășit de absolut toată echipa, mai puțin de Pușcaș (22) și Mitriță (9), ultimul cu un aport ridicol.
100% reușită la driblinguri!
A avut însă și parametri pozitivi:
- reușite maxime la driblinguri: 5 din 5. Din păcate, neconcretizate cu continuări fructuoase;
- cel mai bun de pe teren la pase ofensive/decisive: 5/4. A rivalizat aici cu suedezul Berg: 5/3;
- cel mai faultat jucător din trupa României, de 4 ori, la fel ca nordicii Berg și Quaison.

10 goluria marcat Stanciu pentru România, dar numai trei au fost înscrise în partide oficiale și unul singur, la 2-2 cu Serbia anul trecut în Liga Națiunilor, a avut impact decisiv asupra rezultatului final

30 de selecțiia strâns Nicolae Stanciu pentru România: a debutat într-un amical cu Lituania în martie 2016

"Oferta de la Al Ahli a fost de nerefuzat. Am câștigat niște trofee până acum, era important de această dată să dau curs propunerii din Arabia. Am văzut şi eu pe viu că nu e un campionat foarte slab" Nicolae Stanciu, mijlocaș România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
854605894625108
Silviu Apostol  •  28 Martie 2019, 19:44

S-a revoltat prostia unui talent deja aproape mort !

rumunek
rumunek  •  28 Martie 2019, 18:28
Postat de mosvasile pe 28 Martie 2019, 18:06

Da mai rumunek,dar "analiza gsp"a fost facuta de unul ca Craitzoiu!Nu de In sat!N-ai vazut si comentariul lui Costi Mocanu?Mesi e nimic pe langa Stanciu!

Nu e Messi, nu a făcut nimic extraordinar, a făcut ceva ce trebuia să facă, intr-o anumită măsură și doar o repriză. Dar să-l scoți *** echipei, în condițiile în care au fost pe teren Mitriță (nu e vina lui), Grigore, Manea sau Marin în prima repriză, e o exagerare. Și totul pare că se duce pentru a face loc lui Ianis, care este bun, dar nu pentru meciurile băieților mari încă. În plus, in presa din România, daca ești de exemplu rapidist, ești cu Manea și nu o suporta pe Prodanca, deci jucătorii ei sunt ***. Ca așa e românește. Eu vreau sa văd analize corecte, făcute de ziariști care au făcut 10 ani teren, au văzut, auzit, învățat fotbal, ca pe vremuri. Și care sunt plătiți corect, ca să nu stea la o ciorbă în oraș de la un impresar sau jucător. Utopic, știu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  28 Martie 2019, 18:08
Postat de shark_34 pe 28 Martie 2019, 17:23

Stanciu e un jucator plafonat.La fel si Chipciu.In momentul asta,Stanciu poate fi inlocuit oricand cu Ianis Hagi sau Dan Nistor,dar pelticul de Contra nu vede asta sau se face ca nu vede.

Fiindca sunt impresariati de fina lui,aia tatuata si in ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează