FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Nicușor Bancu, veriga slabă a echipei naționale? Dezbatere aprinsă după debutul lui Rădoi: „Altă soluție nu există!” vs. „E nevoie de Camora cu Islanda”

Nicușor Bancu, în Austria - România 2-3 +49   FOTO
Nicușor Bancu, în Austria - România 2-3

Articol de GSP - Publicat marti, 08 septembrie 2020 09:49 / Actualizat marti, 08 septembrie 2020 10:52

Nicușor Bancu (27 de ani) a părut veriga slabă din echipa națională a României, în partida câștigată în Austria, scor 3-2, fiind din nou folosit pe postul de fundaș stânga, deși este mijlocaș.

Căpitanul de la CS U Craiova nu a impresionat, fiind unul dintre vinovații la primul gol marcat de Austria. Prezenți la emisiunea GSP Live, jurnaliștii Decebal Rădulescu, Remus Răureanu și Costin Ștucan au dezbătut problema pe care echipa națională o are în banda stângă a apărării, unde Bancu, mijlocaș de meserie, continuă să fie utilizat.

  • Remus Răureanu: „Altă soluție nu există. Cu cine îl comparăm pe Bancu? Cu Raț? E sub el. Bancu e jucător de bandă de 3-5-2, dar nu e vina lui că e folosit acolo. Aseară, a existat totuși un echilibru, pentru că pe dreapta era Burcă. Dacă am fi avut în dreapta un fundaș stânga asemănător lui Burcă, am fi avut o apărare mult prea ermetică. Bancu nu merită criticat așa, nu e vina lui că nu avem un fundaș stânga de meserie. E mai bun Camora, dar cred că și Dugandzic de la Botoșani e un jucător bun, să îl convocăm și pe el. Putem aștepta să progreseze Florin Ștefan dacă avem nevoie de un fundaș stânga. Ar fi lipsit de logică dacă Federația, după ce a obligat cluburile să folosească fotbaliști sub 21 de ani, ar utiliza acum un străin de 34 de ani
  • Decebal Rădulescu: „Lui Bancu i-aș acorda nota 6 pentru meciul de aseară. Să nu fim naivi să credem că Camora a vrut dinadins să își ia cetățenia pentru a juca la echipa națională”
  • Costin Ștucan: „Eu chiar cred că e nevoie de Camora acum, la meciul cu Islanda”

6a fost nota primită de Bancu în Gazeta de astăzi pentru prestația din meciul cu Austria. Niciun „tricolor” nu a luat o notă mai mică

Joacă Mario Camora cu Islanda?

Pentru meciul României cu Islanda, din barajul de calificare la EURO, selecționerul Mirel Rădoi are o nouă opțiune. Mario Camora (33 de ani), căpitanul lui CFR Cluj cu 339 de meciuri în tricoul „feroviarilor”, a obținut cetățenia română și poate fi convocat la echipa națională! 

Posibila convocare a lui Camora a deranjat mai mulți oameni de fotbal, printre care Ciprian Marica, care este împotriva utilizării fotbaliștilor cu origine străină la echipa națională a României. Însă Mirel Rădoi a lăsat o portiță pentru Camora. „Juridic, Mario nu a îndeplinit toate criteriile pentru a fi adus acum. În ciuda vârstei, multă lume nu are rapoartele lui să vadă cum se antrenează. Contează mai puțin vârsta în cazul lui”, spunea selecționerul înainte de meciul cu Irlanda de Nord (1-1). 

Între timp, Camora a pus la punct ultimele detalii, astfel că va putea fi convocat cu Islanda!

VIDEO EXCLUSIV Nicușor Bancu, veriga slabă a echipei naționale? Dezbatere aprinsă după debutul lui Rădoi: „Altă soluție nu există!” vs. „E nevoie de Camora cu Islanda”
Mario Camora

FOTO Imagini spectaculoase din Austria - România 2-3

+45 FOTO

VIDEO Sărbătoare în vestiarul naționalei după victorie

Alte știri despre Austria - România:

Un „tricolor” a trimis un mesaj anonim în direct la TV: „Rădoi a schimbat mentalitatea! E prea frumos ce se întâmplă acolo”

„Ianis Hagi e asasinat! Să-l rebotezăm” » Revoltă după victoria României din Liga Națiunilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
wishmaster
wishmaster  •  08 Septembrie 2020, 13:04

Camora e singura opțiune logica pe postul de fundaș stânga, în momentul ăsta. E mai român decât mulți români din lotul actual. E nevoie mare de el, cu Islanda!

gabryel28
gabryel28  •  08 Septembrie 2020, 13:02

Bancu, stanciu si tataruseanu cei mai slabi de pe teren!

117857126132630
Tudor Dulca  •  08 Septembrie 2020, 12:57

A fost DEZASTRU cu BANCU fundas stanga. Va rog pe voi, jurnalistii, sa faceti un sondaj cu DA sau NU pentru a continua sau nu cu BANCU in acea pozitie. Veti vedea si probabil...va vedea si Mirel Radoi... ca a fost deranj mare pe partea stanga a apararii Romanie. BANCU NU MAI TREBUIE JUCAT NICIODATA fundas stanga la Nationala Romaniei. Cat traieste el. Bancu ar trebui, eventual jucat de la mijloc in sus, desi nu sclipeste ...pare rudimentar rau. Poate ca e tanar, cu potential fizic si poate intelege, evolua, dar impresia artistica e ca Bancu e limitat tare in acest moment. AVEM NEVOIE DE FUNDAS STANGA HOTARAT si cunoscator al fisei postului. Gata cu improvizatiile!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează