FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Meciul României U21 din Georgia, aproape să nu se mai termine! » A căzut nocturna, iar meciul a fost întrerupt 9 minute

Captură TVR 2
Captură TVR 2

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2022 21:40 / Actualizat vineri, 03 iunie 2022 22:16

Georgia U21 - România U21. Moment uluitor trăit de „tricolori” pe stadionul din Gori. La scorul de 2-0 pentru gazde, în minutul 77, a căzut nocturna.

Timp  de două minute, a fost beznă totală pe stadion, iar georgienii din tribune au aprins lanternele telefoanelor.

Rapid a ofertat un fotbalist al Farului! Ce sumă ar primi Gică Hagi
RAPID
Rapid a ofertat un fotbalist al Farului! Ce sumă ar primi Gică Hagi

A căzut nocturna la meciul Georgia U21 - România U21

În plină dominare georgiană, elevii lui Bratu au trăit un moment rar întâlnit. Timp de 9 minute, a partida a fost întreruptă, după ce nocturna de pe stadionul din Gori s-a stricat.

Inițial, a fost beznă totală, iar ulterior au fost pornite luminile pe stadion, însă la capacitate redusă. Partida a reînceput în minutul 86, cu nocturna funcționând la 50% din capacitatea normală.

Cu 3 minute înainte de întrerupere, georgienii marcaseră golul de 2-0, prin Kapanadze, care l-a învins pe Popa cu unșut puternic la colțul scurt, din 16 metri. Același jucător deschisese scorul, în minutul 68, după o „bombă” trimisă în vinclu, din 6 metri.

România U21, echipa de start:

România U21: M. Popa (cpt) - Telcean, Drăgușin, Farcaș, A. Dumitrescu - Lixandru, Grameni - Cîmpanu, Petrila, Baiaram - Birligea 
Antrenor: Florin Bratu

Citește și:

Antrenamentul lui Edi Iordănescu de la Podgorica, supravegheat de Răzvan Burleanu

Edi Iordănescu și Florin Tănase, conferință de presă înainte de Muntenegru - România: „Gata cu fotbalul boem! Voi fi foarte atent în cazul lor”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
eugen5
eugen5  •  04 Iunie 2022, 08:43

hai că am ajuns sa ne bată și Georgia,scurt....2-0,fără emoții.....mai jos băieți,mai jos,hai că puteți,nevolnicilor!!!

dobrin
dobrin  •  04 Iunie 2022, 02:16
Postat de francklin67 pe 03 Iunie 2022, 23:13

Scrieti despre rusinea realizata,nu despre caderea nocturnei,maine ce scrieti dupa ce ne invinge Muntenegru cu un scor similar.

Nocturna a fost problema, daca nu se aprindea nocturna castigau cu 3-0 :))))

rumunek
rumunek  •  03 Iunie 2022, 23:51

Bravo! Mâine o să zică Burleanu, vedeți dacă am renunțat la al doilea U21 în prima ligă? Acum nu mai avem națională de tineret.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează