FOTBAL  »  NATIONALA  »  BRAZILIA - ROMÂNIA, MIERCURI, ORA 3:50, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Noi ne menajăm, brazilienii răspund cu aceeaşi monedă: 4 vedete "cariocas" au zis PAS meciului cu România!

Dani Alves (Barcelona) nu va fi pe teren contra României
Dani Alves (Barcelona) nu va fi pe teren contra României

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 05 iunie 2011 19:21

Echipa naţională a Braziliei a terminat la egalitate, scor 0-0, împotriva Olandei, în ultimul amical dinaintea meciului cu România, care va avea loc pe 8 iunie. Cu această ocazie, brazilienii şi-au luat "la revedere" de la patru jucători care nu vor evolua contra României.

Brazilia nu îi va folosi pe Julio Cesar (Inter), Daniel Alves (Barcelona), Thiago Silva (AC Milan) şi Ramires (Chelsea), care au primit vacanţă, ca urmare a unui sezon epuizant, atît pe plan intern, cît şi pe plan european.

Va fi interesant de văzut cu ce jucători îi va înlocui Mano Menezes pe cei plecaţi din cantonament. Astfel, în poartă e posibil să-l vedem pe goalkeeperul lui Cruzeiro, Fabio, în vreme ce pe flancul drept al apărării ar putea intra Maicon, de la Inter.

La închidere, brazilienii l-ar putea utiliza pe Lucas Leiva (Liverpool) sau pe Anderson (Manchester United). În fine, Ramires l-ar putea lăsa locul la mijocul terenului lui Jadson, elevul lui Mircea Lucescu, de la Şahtior Doneţk.

VIDEO / Brazilia şi-a băgat toate vedetele împotriva Olandei, dar a făcut 0-0

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  07 Iunie 2011, 12:11

Sa ne comparam cu brazilienii ar fi stupid si romanul nu ar fi asa de pornit impotriva jucatorilor de la "nationala" daca acestia n-ar fi asa de nesimtiti! Ii doare in pipota de cum va arata Romania intr-un meci care va fi televizat in multe tari datorita popularitatii lui Ronaldo. Patriotismul a murit odata cu plecarea regelui si asasinarea lui Antonescu, a ramas o caricatura marca "aparatchik" fabricata la Moscova! E de necrezut cit rau au putut face comunistii acestui popor si Iliescu mai are obraznicia sa iasa in public. Brazilia-Romania 4-1.

mateiserban
mateiserban  •  05 Iunie 2011, 21:51
Postat de ramtzy17 pe 05 Iunie 2011, 20:49

Am vazut azi ca Polonia a batut 2-1 "rezervele" Argentinei .. totusi la polonezi au jucat vreo 4 jucatori de la Borussia Dortmund si altii care au avut program mult mai incarcat ca al "vedetelor" noastre .. brazilienii pot face o selectionata doar a jucatorilor din campionatul lor, ca tot ar fi PESTE! de Mutu, Chivu, Rat, Tamas, Sapunaru ce mai auzisera si ei .. acum o sa joace contra lu Papp, Gardos, Latovlevici, Surdu, Oros, Alexe ..

Comentariul tău...Ma indoiesc sa fi auzit cineva de Tamas. Poate doar ca de ciobanul ala ce tot da mingea la adversar ;)))

vladutz13
vladutz13  •  05 Iunie 2011, 21:18

Da, au menajat 4 oameni..... probabil cei cu foarte multe meciuri..... DAR, oricum au foarte multe vedete in lot: Maicon, Robinho, Neymar, si multi altii!!!! La noi doar Sapunaru si Rat meritau scutiti, e inadmisibil ca Mutu si Tamas isi iau liber.... mai ales ca ei au si reuniunile loturilor mult mai tarziu decat romanii.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează