INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMICAL

VIDEO Brazilia şi-a băgat toate vedetele împotriva Olandei, dar a făcut 0-0

Neymar, noua senzaţie a fotbalului brazilian
Neymar, noua senzaţie a fotbalului brazilian

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 05 iunie 2011 10:34

Reprezentativa Braziliei a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul amical susţinut, ieri, la Goiana, în compania Olandei.

Acesta a fost ultimul meci al brazilienilor înaintea partidei cu România, de miercuri. Meciul s-a disputat pe stadionul Estadio Serra Dourada, cu o capacitate de peste 45.000 de locuri, dar la partida de ieri au fost numai 36.500 de spectatori.

Brazilia: César - Alves, Lúcio, Silva, Santos (Adriano '83) - Leiva (Sandro '64), Ramires, Elano (Lucas '64) - Robinho (Elias '74), Neymar, Fred (Damiao '74). Selecţioner: Mano Menezes

Olanda: Krul - Van der Wiel (Boulahrouz '84), Heitinga, Mathijsen, Pieters - De Jong (Maduro '63), Robben, Strootman (Schaars '73), Van Persie (Huntelaar '64)- Affelay, Kuyt (Elia '63). Selecţioner: Bert van Marwijk

Brazilia va juca tot un meci amical şi cu România, miercuri dimineaţă, la ora 3.50, la Sao Paulo, în direct la Pro TV şi liveTEXT pe gsp.ro, unde comentăm împreună.

Mediafax

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (3)
coszmin
coszmin  •  05 Iunie 2011, 10:51

iar cine a scris articolul nu stiu ce a vrut sa sugereze. ca Olanda e ca Romania sau ca si noi putem bate sau remiza cu vedetele Braziliei? Din putina mea cultura generala stiam ca chiar acum 11 luni la campionatul mondial din africa de sud Olanda a batut Brazilia cu 2-1 in sferturi,nu inteleg de ce trebuie sa fie o stire de prima pagina ca Olanda a remizat cu Brazilia.Sau probabil acum ca am batut Bosnia ,Romania e un fel de Olanda si trebuie sa bata Brazilia?

coszmin
coszmin  •  05 Iunie 2011, 10:47

@atac_s pentru ca Romania e groapa de gunoi a Europei.Noi ne facem calculele dupa cum ne dicteaza vecinii si adversarii nu invers.Noi am si platit pentru amicalul asta,ne deplasam tocmai in Brazilia pentru el,platim biletele,masa,cazare si toate cele ,mai plateste si televiziunea protv si tvr 1 care vor transmite simultan au platit fiecare cate 250.000 dolari.cum sa negocieze ei cand la meciul asta din stafful federal vor asista doar trepadusii gen adalbert kassai sau prodan.

atac_s
atac_s  •  05 Iunie 2011, 10:37

Meciul contra Romaniei e in direct la Pro TV? Sigur? Parca era la TVR, sau cel putin asa se lauda Cosmin Cernat sambata seara... Pe de alta parte, eu nu pot sa inteleg de ce noi nu am fost in stare sa negociem o ora de joc mai rezonabila, asa cum au avut olandezii.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează