NATIONALA    •   EURO 2018 U19

Noi unde ajungeam? Ne-au eliminat dramatic, în minutul 90+2, azi au jucat în semifinalele Euro!

Articol de — Răzvan Luţac Joi, 26 Iulie

UPDATE / Ucraina a pierdut clar, 0-5, duelul cu Portugalia. Toate reușitele lusitanilor au venit în prima repriză.Echipa națională U19 a României a ratat dramatic prezența la turneul final al Euro 2018, iar echipa care ne-a lăsat acasă face spectacol în Finlanda.

Astfel, Ucraina, care s-a calificat în urma unui gol marcat de Bondar în minutul 90+2, a ajuns în semifinalele Euro 2018, organizat în nordul Europei, fără să piardă vreun meci în grupă.

Mai mult, a bătut Franța U19, viitorul echipei campioane mondiale en-titre, cu 2-1. În rest, ucrainenii au făcut 1-1 cu Anglia și au învins Turcia (1-0). 

Azi, de la ora 15:00, ucrainenii vor întâlni Portugalia pentru accederea în ultimul act. În cealaltă semifinală joacă Italia și Franța.

Pe 27 martie, România U19 avea nevoie de un singur punct în partida contra Ucrainei pentru a se califica la CE.

Moruțan a deschis scorul târziu, cu 12 minute înainte de final, însă a fost eliminat la aceeași fază pentru al doilea galben după ce și-a scos tricoul.

Apoi, ucrainenii au întors scorul dramatic. Safronov (84) și Bondar (90+2) au dus Ucraina la CE.

Și, mai mult, vecinii vor ajunge și la Mondial. Pentru că toate echipele calificate în semifinale, plus învingătoarea unui baraj între echipele ce au ocupat locurile 3 în grupă, merg automat la CM U20. Acesta se va juca la anul, în Polonia.

Comentarii (2 ) Adaugă comentariu

sibelius  •  26 Iulie 2018, 16:22

Postat de calinescu_ pe 26 Iulie 2018, 14:44

MORUTAN A DISTRUS VISUL UNEI GENERATII .....!!!! SI N-A REGRETAT NICIODATA .....!!!!!! N-O SA AJUNGA NICIODATA FOTBALIST .....!!!!!

Tu inca nu ai invatat sa scrii cu litere mici de tipar si poluezi site-ul cu ineptiile tale. O sa regreti asta vreodata?

calinescu_  •  26 Iulie 2018, 14:44

MORUTAN A DISTRUS VISUL UNEI GENERATII .....!!!! SI N-A REGRETAT NICIODATA .....!!!!!! N-O SA AJUNGA NICIODATA FOTBALIST .....!!!!!

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase