FOTBAL  »  NATIONALA  »  ITALIA - ROMÂNIA, 17 NOIEMBRIE, 21:45, GSP.RO ȘI PROTV

Nominalizare surpriză pentru echipa națională a României: ”A fost cel mai constant fundaș din Liga 1, merita să fie convocat”

Articol de GSP - Publicat marti, 10 noiembrie 2015 22:11

George Galamaz, fostul fundaș al Stelei, crede că Alin Toșca ar fi trebuit să se afle pe lista jucătorilor convocați de Anghel Iordănescu pentru amicalul cu Italia.

”Toşca a fost cel mai constant fundaş din Liga 1. Mi s-a părut în unele momente chiar şi peste Varela. E adevărat, a greşit la ultimul meci, însă n-a fost numai vina lui. Ar fi meritat să fie convocat la echipa naţională”, a spus George Galamaz la DigiSport.

Anghel Iordănescu i-a convocat pentru meciul cu Italia pe postul de fundaş central pe Vlad Chiricheș, Dragoș Grigore, Cosmin Moți şi Valerică Găman.

Meciul dintre Italia şi România va avea loc pe 17 noiembrie, de la ora 21:45, pe Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
calinescu_
calinescu_  •  11 Noiembrie 2015, 08:24

SALUT CONVOCAREA LUI ANDREI IVAN . SINCER MA GANDEAM CA O SA-L CONVOACE PE LOSERUL DE IANIS HAGI DUPA CUM S-AU FACUT SELECTIILE IN ULTIMII ANI ...!!!! DAR DACA SE VOIA DREPTATE SI ECHIPA NATIONALA TREBUIA INCEPUTA DE VREO ZECE ANI INCOACE CU GABY MURESAN .....!!!! DIN PACATE MARIUS NICULAIE UN ALT MARE FOTBALIST CARE A AVUT PARTE DE ACELASI TIP DE TRATAMENT NU MAI JOACA .....!!!!

i.am.valahu
i.am.valahu  •  11 Noiembrie 2015, 07:50

Da ai mai e si deaconu ...

borat101
borat101  •  11 Noiembrie 2015, 06:39

Iara cu petarde, care sunt bune numai de umplutura la antrenamente si meciuri contra echipelor de comune! Iar pe plan international cu putina presiune contra unor jucatori cat de cat valorosi, petardele da cu stangu in dreptu, fac greseli mai rau ca in curtea scolii, etc... etc..

Vezi toate comentariile (13)
Comentează