FOTBAL  »  NATIONALA  »  NORVEGIA - ROMÂNIA 4-0

Norvegia - România 4-0. Ce meci a văzut Toșca?! Concluziile lui după un joc dezastruos: „Vreau să scot părţile pozitive”

Alin Toșca (28 de ani, fundaș central) a încercat să vadă partea plină a paharului după jocul dezastruos prestat de națională, 0-4 cu Norvegia în Liga Națiunilor. +15   FOTO
Alin Toșca (28 de ani, fundaș central) a încercat să vadă partea plină a paharului după jocul dezastruos prestat de națională, 0-4 cu Norvegia în Liga Națiunilor.

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2020 10:08 / Actualizat luni, 12 octombrie 2020 11:09

Alin Toșca (28 de ani, fundaș central) a surprins după prestația naționalei în eșecul categoric, 0-4 cu Norvegia, în Liga Națiunilor.

AICI ai toate detaliile despre Norvegia - România 4-0

„Este un moment destul de greu, avem gânduri negre. Dar eu vreau să scot părţile pozitive din acest meci. Cred că asta este maniera corectă de a gândi.

Cred că am arătat în anumite momente că avem valoare, că avem calitate. Trebuie totuşi să eliminăm anumite greşeli şi cred că putem să facem mai multe în viitor", a spus Toșca la finalul partidei.

3a fost nota primită de Toșca în GSP după Norvegia - România 4-0

Am multe lucruri negative în minte, îmi e greu să fiu limpede în felul în care mă exprim. Mi-e greu să înțeleg cum jucători cu atât de multă calitate tehnică nu au putut să facă o preluare sau să aibă o exprimare mai fericită la nivel de echipă. Sunt lucruri pe care ar trebui să le facem cu totul altfel. 

Nu-i acuz public pe jucători, dar mi-e foarte rușine de cei care au văzut această partidă. Un popor întreg a suferit o umilință. Nu am arătat absolut nimic! E greu de înțeles cum această echipă a Norvegiei a avut mai mare prospețime decât noi. Au avut o atitudine mai bună, mi-e greu să înțeleg asta
- Mirel Rădoi, selecționer România

FOTO Cele mai tari imagini din Norvegia - România 4-0

foto: Reuters
foto: frf.ro
foto: frf.ro
foto: frf.ro
foto: frf.ro
+11 FOTO

VIDEO Dumitru Dragomir, despre Norvegia - România: „Trebuia să pierdem cu 11-1”

Clasamentul în grupa României:

Norvegia - România 4-0. Ce meci a văzut Toșca?! Concluziile lui după un joc dezastruos: „Vreau să scot părţile pozitive”

Programul României din Liga Națiunilor:

  • 14 octombrie, ora 21:45 / România - Austria 
  • 15 noiembrie, ora 21:45 / România - Norvegia 
  • 18 noiembrie, ora 21:45 / Irlanda de Nord - România

Citețte mai multe știri despre echipa națională:

Nicolae Stanciu, dărâmat: „Soția este singură, însărcinată. Dacă nu iubeam să vin la națională, nu veneam!”

Ianis Hagi a răbufnit la final: „Alergi după minge 3-4 minute, apoi ce să faci cu ea?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
gago747
gago747  •  12 Octombrie 2020, 19:51

Da, mai dragă Alin Toșca, paărțile pozitive ar fi că dacă nu ne dădeau nesimțiții ăia patru goluri, meciul sigur se termina cu un scor alob, 0-0. Știu că originalul era cu 6-0, dar na! chiar atît de rău n-am ajuns.

aurelianionut
aurelianionut  •  12 Octombrie 2020, 16:13

Demisia,si doneaza salariul intreg oamenilor cu nevoi..si jucatorii sa faca la fel...imbuibati fara orizont..Uitati-va la acest Tosca ce mecla are..Fotbalul a luat-o razna...Cum ajung toti parvenitii in scurt timp sa se umple de bani,in timp ce restul oamenilor muncesc pe rupte pe resturi...Si apoi,dupa ce ca omu' de rand are viata pe care o are..apare Tosca si incepe sa vorbeasca foarte elevat:))))

flojo
flojo  •  12 Octombrie 2020, 14:34

Ce fotbal să înţeleagă unul care a fost antrenat de fariseul jijică?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează