FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

NORVEGIA - ROMÂNIA 4-0. Nicolae Stanciu, dărâmat: „Soția este singură, însărcinată. Dacă nu iubeam să vin la națională, nu veneam!”

Nicolae Stanciu, România
Nicolae Stanciu, România

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 octombrie 2020 18:43 / Actualizat luni, 12 octombrie 2020 11:20

Nicolae Stanciu (27 de ani) a comentat înfrângerea echipei naționale a României cu Norvegia, scor 0-4. Mijlocașul Slaviei Praga a fost introdus pe teren în minutul 75 al partidei.

„Pentru mine este cel mai dificil moment la echipa națională. Am pierdut calificarea și primul loc din Liga Națiunilor, dar mai dezamăgitor e faptul că am făcut două jocuri foarte slabe și nu știu cum putem face să ne revenim pe viitor. Prima repriză din Islanda a fost foarte, foarte proastă, am început foarte slab jocul, iar în a doua repriză ne-a fost greu să revenim. 

Venind de acolo după o calificare ratată, era clar că moralul nostru nu era unul bun. Chiar dacă au fost schimbări în echipa de start, tot nu am reușit să practicăm un fotbal bun. E dureros, atât pentru noi cât și pentru cei care ne urmăresc. Din tribune nu am părut neapărat juniorii lor, dar a părut că joacă cu o lejeritate foarte, foarte mare, că își pot crea ocazii oricând. Am fost crispați, ca în meciul cu Islanda, am greșit destul de mult, de asta scorul de 4-0. 

Mulți probabil că se gândesc că unii dintre noi venim la națională doar să facem figurație, dar nu e așa. Eu, de exemplu, am stat o lună în cantonament, la Praga, pentru meciurile din Champions League. Soția este singură, la Praga, însărcinată, nu am văzut-o decât o dată într-o lună. Dacă nu iubeam să vin la echipa națională, nu veneam. 

Noi facem mari sacrificii pentru echipa națională, dar din păcate nu este îndeajuns. În momentul acesta nu cred că mai putem vorbi că suntem mai tehnici decât norvegienii sau suedezii, dacă nu arătam asta și în teren”, a spus Stanciu la PRO X.

Clasamentul în grupa României din Liga Națiunilor: 

NORVEGIA - ROMÂNIA 4-0. Nicolae Stanciu, dărâmat: „Soția este singură, însărcinată. Dacă nu iubeam să vin la națională, nu veneam!”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Rădoi, luat la țintă de Ciprian Marica: „Am avut altă atitudine cu Contra antrenor. Mirel are vina lui”

Dezvăluiri incredibile din vestiarul naționalei: „Alte interese, presiuni, războaie"

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  12 Octombrie 2020, 05:40

Pai stai mai băiatule lângă sotie acasă ca și asa nu ești bun de nimic! La Slavia doar ai noroc atât!

amicu
amicu  •  12 Octombrie 2020, 02:00

La naționala ai fost mereu ZERO BARAT. Loviturile tale libere pun in pericol integritatea spectatorilor de pe ultimele rânduri. Aseară ai avut novuc la lovitura aia libera, că nu era nimeni în tribună. Te-am urmărit din tribună la.un meci, doar pe tine. Am refuzat să urmăresc mingea și faza, ți-am.urmarit toate mișcările. Am fost curios sa vad de ce la tv am zis că ești foarte slab, am crezut că sunt subiectiv. Știi ce am văzut că faci? Nimic util pentru echipa națională. Schema ta e.urmatoarea. Iei mingea în lateral, aștepți adversarul in spatele tau, te duci pe centru cât poți și apoi te atunci pe jos. Asta este schema ta. Iar la.lovituri libere și șuturi spre poarta, cum am zis, in tribune. Deci? Ce mai cauți la națională? Daca ești patriot, retrage-te.

1171131839584420
Bobaru Ionel  •  12 Octombrie 2020, 00:10

Pai dute nene la sotie si lasa-ne-n durerea noastra ca oricum nu e suficient sa ne spui ca ce eforturi faci tu pentru nationala si-n teren....

Vezi toate comentariile (15)
Comentează