FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

NORVEGIA - ROMÂNIA 4-0. Rădoi, luat la țintă de Ciprian Marica: „Diferență colosală față de ce era cu Contra antrenor!”

Ciprian Marica
Ciprian Marica

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 octombrie 2020 18:43 / Actualizat luni, 12 octombrie 2020 11:22

Ciprian Marica (35 de ani), fost jucător de „națională”, a vorbit imediat după înfrângerea României cu Norvegia, scor 0-4, din Liga Națiunilor. 

Marica a amintit de meciurile disputate de echipa națională a României cu Norvegia în preliminariile pentru EURO. Sub comanda lui Cosmin Contra, „tricolorii” au remizat atât în deplasare, 2-2, cât și acasă, 1-1.

„Anul trecut nu am pierdut cu Norvegia, în dublă manșă. Am avut altă atitudine și altă ambiție. Abordarea jocului a fost mai bună anul trecut, când era Cosmin Contra antrenor. Vreau să fac o comparație, vedem o diferență colosală la un an. De ambiție, de mândrie. Cred că Cosmin Contra a reușit să le transmită mai bine jucătorilor din punctul ăsta de vedere. 

Când schimbi 7 jucători de la meci la meci, nu mai poate fi vorba de forța grupului. Lucrurile astea se bat cap în cap, vorbim de forța grupului și schimbi atâția jucători? Care grup, ce relații de joc? Mirel îmi este fost coleg, dar trebuie să vezi ceva în jocul echipei. Mi se pare că are și el vina lui. Am fost niște juniori în fața unor seniori care ne-au avut la mână, au defilat cu noi”, a spus Marica la PRO X. 

Am arătat ca o echipă de juniori. Am avut în teren Manea, Marin, Hagi, Pușcaș, o sumedenie de băieți de naționala U21, dar vedem că diferența este mare. Acești încă copii nu aveau ce căuta atât de mulți dintr-o dată la echipa națională

Disperarea asta după tineri, fără o filosofie clară, cu 2 juniori în teren, ne-a costat. Trebuie să vină în mod natural chestia asta. E de-a dreptul rușinos!

Ciprian Marica

Mirel Rădoi: "Nu vorbim de un rezultat drastic, vorbim de o umilinţă. O ţară întreagă a suferit o umilinţă"

Clasamentul în grupa României din Liga Națiunilor: 

NORVEGIA - ROMÂNIA 4-0. Rădoi, luat la țintă de Ciprian Marica: „Diferență colosală față de ce era cu Contra antrenor!”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Mirel Rădoi a aruncat prosopul după dezastrul de la Oslo: „Vorbim de o umilință! Să nu pățim la fel și cu Austria”

Dezvăluiri incredibile din vestiarul naționalei: „Alte interese, presiuni, războaie"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
826978110754508
Sirbu Cristea  •  12 Octombrie 2020, 10:26

parosule;ocupa-te de nevestele altora si lasa fotbalul sa-si etaleze valorile pe care voi le-ati creeat

persanu
persanu  •  12 Octombrie 2020, 08:55

Dupa campionatul u21 toti specialistii si toata Romania ii vedeau pe jucatori la Real Barca Bayern Juventus :))))) Specialistii nestiind ca Franta u21 lui Griezman , campiona europeana , deci campiona nu semifinalista , a dat 3 jucatori fotbalului mare , restul joaca prin ligile 2,3,4 din franta sau alte campionate sau si mai grav s-au lasat. Asta asa ca un R E M I N D E R . Nu cred in fotbalul mare ca se instaleaza selectioner un antrenor care nu are un campionat sau o cupa castigata , unu care nu are licenta de antrenor intr-o tara cu un FOTBAL MEDIOCRU , cum ar fi MOLODVA , unu caruia nu i sa uscat cerneala pe carnet si e deja selectioner. Cand erau meciurile Romaniei , NEA STOICHITA era prezent la toate emisiunile , nu prea mai dam de el :))) Eram fan Burleanu , as putea spune deja , am fost. Esti prapad varule ... Chiar daca te ocupi doar de partea administrativa . . . sa-l lasi pe Stoichita de capu lui cu Vochin ... Imi pare rau.

doardinamo1948
doardinamo1948  •  12 Octombrie 2020, 05:15

Oooo, dar ce să vezi, marele atacant Marica a ajuns sa-și dea cu părerea despre Radoi. In 20 de ani de cariera ca atacant, Marica a înscris 79 de goluri la echipele de club și 25 la naționala!!!!Asta da atacant de clasa mondiala, cum este el prezentat pe la posturile tv unde este invitat să-și dea cu părerea. O caricatura de fotbalist care nu a făcut nici o performanța in fotbal a devenit “specialist” in a-și bagă nasul unde nu-i fierbe oala. Poate sa ne spună de ce un atacant ca Dănciulescu care a marcat de 3 ori mai multe goluri ca el nu are decât 8 selecții la naționala?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează