FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Note GSP după Norvegia - România. Națională de „corigenți”! Rădoi, de nota doi » Cine a fost cel mai bun „tricolor”

România a pierdut în Norvegia, scor 0-4 // foto: Reuters +15   FOTO
România a pierdut în Norvegia, scor 0-4 // foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2020 07:00 / Actualizat luni, 12 octombrie 2020 11:02

Echipa națională a României a suferit un eșec usturător în Norvegia, 0-4, și a pierdut prima poziție în grupa 1 a Ligii B din Liga Națiunilor.

„Tricolorii” au fost depășiți la toate capitolele într-o seară neagră, pe care vor dori să o șteargă din memorie cât mai curând. Niciun jucător introdus pe teren de Mirel Rădoi nu s-a remarcat pozitiv, singurul care a primit nota de trecere fiind Tătărușanu. Deși a încasat 4 goluri, numeroasele parade reușite i-au adus lui Ciprian nota 5 în Gazeta de azi

Norvegia - România 4-0 » NOTE GSP

Note GSP după Norvegia - România. Națională de „corigenți”! Rădoi, de nota doi » Cine a fost cel mai bun „tricolor”

Toți ceilalți au primit sub 5, inclusiv jucătorii intrați pe parcurs. Cea mai mică notă îi aparține lui George Pușcaș, 2! Același calficativ l-a primit și selecționerul Mirel Rădoi, în vreme ce omologul său de pe banca Norvegiei, Lars Lagerback, a primit 9.

Norvegienii au prestat un joc foarte bun, în frunte cu vedetele Erling Haaland și Martin Odegaard, cei doi fiind jucătorii răsplătiți cu cele mai bune note la final. Dacă Haaland a primit nota 10 după ce a reușit un hat-trick de excepție, Odegaard va trebui să se mulțumească „doar” cu nota 9.

Cea mai mică notă din tabăra gazdelor a fost 5, primită de Midtsjo, introdus în minutul 70. În rest, toți au avut minimum 6!

foto: frf.ro
foto: frf.ro
foto: frf.ro
foto: frf.ro
foto: Facebook @ Fotballandslaget
+11 FOTO

Clasamentul în grupa României din Liga Națiunilor: 

Note GSP după Norvegia - România. Națională de „corigenți”! Rădoi, de nota doi » Cine a fost cel mai bun „tricolor”

Citește mai multe știri despre Norvegia - România:

Ianis Hagi a răbufnit la final: „Alergi după minge 3-4 minute, apoi ce să faci cu ea?!”

Hagi, discurs de 20 de minute în direct: „Consider că a venit momentul să ies în față și să îmi spun părerea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
2444400689152887
Adrian Banu  •  12 Octombrie 2020, 13:09

Deci Haaland a luat nota 10 marcând 3 goluri, el având în total 6 situații singur cu portarul . Iar Sorloth(nota 8) a dat gol doar cu poarta goala, el mai având 3 ocazii bune în care a dat pe lângă poarta, într-adevăr cu portar :). Au jucat bine norvegienii, dar nici chiar asa.

145216867108139
Costi Ghita  •  12 Octombrie 2020, 12:24

Mare dreptate ai cu marele Stanciu eu nu stiu un meci bun facut de el la nationala,dar ce sa faci cu ziaristi nostri care se cred toti antrenorii mari si impun ei in primu 11 jucatori,atata timp cat avem o presa gigista care nu spune adevarul si lauda "perlele"si scriu la comanda nimic de zis,apropo de Manea nu am vazut sa zica nimic nimeni si a fost pamant de flori

bruta_din_popesti_leordeni
bruta_din_popesti_leordeni  •  12 Octombrie 2020, 12:14
Postat de dansy pe 12 Octombrie 2020, 09:56

Bancu a fost cel mai bun jucator dar voi sunteti praf si pulbere de oftica ce o aveti in voi dupa ce l-ati umflat o saptamana pe Camora.

Care Bancu? Bancu` zilei? Are cel putin 2 goluri pe constiinta, treceau norvegienii pe langa el ca TGV-ul pe langa caruta. Cu siguranta esti oltean daca ii gasesti scuze pentru simplul fapt ca joaca la Craiova. Singura scuza a lui Bancu, daca se poate numi astfel, e ca si ceilalti, poate cu exceptia lui Tatarusanu, sunt la fel de submediocri

Vezi toate comentariile (13)
Comentează