FOTBAL  »  NATIONALA  »  NORVEGIA - ROMÂNIA

NORVEGIA - ROMÂNIA // GALERIE FOTO Cea mai frumoasă apariție de pe Ullevaal Stadium: cine a întors toate privirile la Oslo

Norvegia - România // FOTO: Cristi Preda (GSP) +9   FOTO
Norvegia - România // FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 07 iunie 2019 22:40

Norvegia - România, partidă din preliminariile EURO 2020, a stârnit un interes mare în rândul fanilor celor două echipe. Nordicii au luat cu asalt Ullevaal Stadium, însă nici românii nu s-au lăsat mai prejos: aproximativ 800 au străbătut lungul drum către Oslo pentru a fi alături de naționala lui Contra. 

  • Victor Vrînceanu, jurnalist la Gazeta Sporturilor, și fotoreporterul Cristi Preda transmit cele mai noi informații de la Oslo, locul unde România va evolua vineri contra Norvegiei. 

Atenția din sectorul oaspeților a fost atrasă de o fană de-ale României, cea mai frumoasă apariție de arena din Oslo. Cristi Preda, fororeporterul Gazetei, a surprins-o pe frumoasa româncă extrem de zâmbitoare, în timp ce se fotografia cu un fular al naționalei. 

norvegia romania 7 +10 FOTO

Înainte de meci, suporterii români s-au fotografiat în fața stadionului, aceștia venind la meci cu diverse materiale ale primei reprezentative. 

norvegia romania 11 +10 FOTO

Notă discordantă au făcut însă ultrașii, care au ieșit în relief prin scandări xenofobe la adresa Ungariei - Detalii, AICI!

 Urmărește AICI partida dintre Norvegia și România

Vezi și: NORVEGIA - ROMÂNIA // Momentul de reculegere, stricat de obscenitatea unui suporter român: „M**e Negoiță”

NORVEGIA - ROMÂNIA // Ultrașii români și-au dat în petec și la Oslo! Scandări xenofobe

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
liviuemil
liviuemil  •  08 Iunie 2019, 01:03

Altul care nu stie sa tina Tricolorul!!!! Cum mama naibii nimeriti alte tari , dar nu gasiti o carte care sa va spuna care este ordinea culorilor!

ion.ionescu
ion.ionescu  •  08 Iunie 2019, 00:37

"atrasă de o fană de-ALE României" - limba română în varianta GSP. Noroc că Norvegia n-a bătut-O PE România, că aşa aţi fi pus titlul, în româna voastră de baltă...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează