FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA- ROMÂNIA 2-1

ISLANDA - ROMÂNIA 2-1. Florin Răducioiu, dur cu „tricolorii”: „Nu mi-a plăcut nimic! Antrenorul e de vină!”

Florin Răducioiu, 50 de ani, fost jucător important al echipei naționale, a vorbit despre înfrângerea României din Islanda, 1-2, dar și despre confruntarea cu Norvegia de azi a „tricolorilor”. +24   FOTO
Florin Răducioiu, 50 de ani, fost jucător important al echipei naționale, a vorbit despre înfrângerea României din Islanda, 1-2, dar și despre confruntarea cu Norvegia de azi a „tricolorilor”.

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 octombrie 2020 07:18 / Actualizat duminica, 11 octombrie 2020 14:10

Florin Răducioiu, 50 de ani, fost jucător important al echipei naționale, a vorbit despre înfrângerea României din Islanda, 1-2, dar și despre confruntarea cu Norvegia de azi a „tricolorilor”.

„Nu a convins acest prim «11» pe care l-a ales Rădoi cu Islanda, cred că vor fi schimbări cu Norvegia. Cine va intra, va trebui să aibă o cu totul altă atitudine în joc. Atitudinea nu mi-a plăcut deloc în Islanda. Era un meci foarte important, esenţial pentru a ne da speranţe de a ne califica. Mă aşteptam mai mult de la Stanciu, de la Maxim, jucători care trebuie să tragă echipa după ei prin tehnica lor şi prin acţiunile lor individuale.

Se vorbeşte de un lider, nu îl avem. Liderul nu l-am găsit, nu există. Eu zic că liderii se nasc. Noi am avut lideri în echipă, am avut foarte mulţi în generaţia mea. I-am avut pe Gică Popescu, pe Gică Hagi, apoi generaţia lui Chivu, Mutu. Deci eu zic că aceşti băieţi se nasc pentru a deveni lideri. Generaţiile acestea nu ne-au dat un lider adevărat, nu ne-au dat un jucător cu personalitate care să se impună atât în vestiar, cât şi pe teren. 

Cât de vinovat este Mirel pentru situaţia actuală? Bineînţeles că întotdeauna antrenorul este de vină pentru o necalificare, este în mare parte vinovat pentru echipa pe care a făcut-o. E uşor acum să îl criticăm, dar el însuşi a declarat că e vinovat. A greşit cu siguranţă în alcătuirea echipei, a greşit şi în acea schimbare cu 3 atacanţi. Mi s-a părut prea mult”, a spus Răducioiu la TV Telekom Sport.

  • Toate cele 21 de goluri marcate de Florin Răducioiu pentru România au fost înscrise în meciurile oficiale. Într-un clasament privind reuşitele în partidele pe puncte, Răducioiu ocupă locul 3, după Hagi (26) şi Mutu (24).

Norvegia - România, echipe probabile: 

Norvegia: Jarstein - Elabdellaoui, Strandberg, Ajer, Linnes - Elyounoussi, Berge, Normann, J. King - Sorloth, Haaland 
Rezerve: Hansen, Thorsby, Reginiussen, Henriksen, Johansen, Aleesami, Hauge, Rosted, Rossbach, Ødegaard, Midtsjø, Svensson 
Antrenor: Lars Lagerback 

România: Tătărușanu - Hanca, Burcă, Toșca, Bancu - R. Marin, Al. Crețu - I. Hagi, N. Stanciu, Al. Maxim - G. Pușcaș 
Rezerve: Fl. Niță, Lazăr, Cr. Manea, M. Bălașa, Dr. Grigore, Camora, C. Deac, Mitriță, Cicâldău, Keșeru, Alibec, G. Iancu 
Antrenor: Mirel Rădoi

Stadion: Ulleval, Oslo 
Arbitru: Ivan Kruzliak / Asistenți: Tomas Somolani, Branislav Hancko (toți din Slovacia)

FOTO Cele mai tari imagini din Islanda - România 2-1:

+20 FOTO

VIDEO Mirel Rădoi: „Am văzut că mi se cere demisia! Abia așteptăm să criticăm”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

„Tricolorii” au efectuat antrenamentul oficial într-un complex dedicat atletismului și rugby-ului

Selecționerul nordicilor, încrezător în șansele echipei sale: „Românii nu au aceeași experiență ca Serbia, sunt la un nivel inferior”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
necion
necion  •  12 Octombrie 2020, 10:50
Postat de necion pe 12 Octombrie 2020, 10:37

*** cel mai slab atacant din istoria nationalei

Vb de Puscas.

necion
necion  •  12 Octombrie 2020, 10:37

*** cel mai slab atacant din istoria nationalei

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionasiosif
ionasiosif  •  11 Octombrie 2020, 19:19

putem sa jucam cu orice jucatori, atata timp cat un *** mediocru sta in poarta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează