FOTBAL  »  NATIONALA  »  NORVEGIA - ROMÂNIA

NORVEGIA - ROMÂNIA. VIDEO+FOTO „Tricolorii” au efectuat antrenamentul oficial într-un complex dedicat atletismului și rugby-ului

Norvegia și România se înfruntă duminică, de la ora 19:00, în runda cu numărul 3 din grupa 1 a Ligii B din Nations League +6   FOTO
Norvegia și România se înfruntă duminică, de la ora 19:00, în runda cu numărul 3 din grupa 1 a Ligii B din Nations League

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 22:03 / Actualizat duminica, 11 octombrie 2020 15:05

Jucătorii antrenați de Mirel Rădoi au efectuat în această seară antrenamentul oficial pe un teren dedicat cu precădere atletismului, rugby-ului și patinajului viteză.

  • Norvegia și România se înfruntă duminică, de la ora 19:00, în runda cu numărul 3 din grupa 1 a Ligii B din Nations League. Partida poate fi urmărită liveTEXT cu foto pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

Tricolorii au modificat programul acestei zile funcție de recomandările gazdelor, acceptate de UEFA, astfel că antrenamentul oficial s-a desfășurat în această seară pe Bislett Stadion, și nu pe Ullevaal, arena care va găzdui partida de mâine.

La 10 minute distanță cu autocarul de hotelul naționalei, Bislett Stadion este un complex sportiv dedicat atletismului și rugby-ului cu precădere, și patinajului viteză. Jucătorii lui Mirel Rădoi au înfruntat o ploaie crâncenă, condițiile meteo fiind și principalul motiv al schimbării arenei pentru programul de azi, din dorința de a proteja gazonul de pe Ullevaal, unde s-a jucat joi și Norvegia-Serbia 1-2.

FOTO: frf.ro
FOTO: frf.ro
FOTO: frf.ro
FOTO: frf.ro
FOTO: frf.ro
+2 FOTO

Ianis Hagi: „Ne dorim foarte mult să ajungem la un Campionat Mondial, au trecut mulți ani de când nu am obținut o calificare”

Citește și alte știri despre Norvegia - România: 

Selecționerul nordicilor, încrezător în șansele echipei sale: „Românii nu au aceeași experiență ca Serbia, sunt la un nivel inferior”

Verdictul lui Marcel Răducanu: „Avem o șansă cu Norvegia. Dar trebuie schimbat mult. Mai ales atitudinea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează