FOTBAL  »  NATIONALA  »  NORVEGIA - ROMÂNIA

NORVEGIA - ROMÂNIA // Ionuț Chirilă explică de ce Contra l-a ales pe Chipciu pentru postul de fundaș dreapta + avertizează: „Nu avem jucători de explozie, gen Marcelo”

Cosmin Contra e obligat să vină cu un rezultat bun din Norvegia // FOTO: GSP
Cosmin Contra e obligat să vină cu un rezultat bun din Norvegia // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iunie 2019 21:18

Antrenorul Ionuț Chirilă, 53 de ani, a analizat la GSP Live decizia lui Cosmin Contra de a-l folosi pe Alexandru Chipciu pe postul de fundaș dreapta în partida cu Norvegia din preliminariile EURO 2020, care se joacă în această seară, de la ora 21:45, în direct la Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro. 

„Chipciu e un jucător tehnic, care nu se sperie, nu joacă doar cu mingea în lung de linie. Poate să-și asume responsabilitatea unor realizări individuale. E important să ai jucători tehnici pe linia de fund” , a spus fostul antrenor de la Jiul Petroșani, UTA Arad, Concordia Chiajna sau ASA Târgu Mureș.  

Chirilă a pus pe tapet și principalele pericole pe care echipa lui Cosmin Contra trebuie să le evite în deplasarea din Norvegia: 

„Nu știu ce șanse avem, depinde cât de bine a fost pregătit acest meci. Întâlnim o echipă net superioară din punct de vedere fizic, o echipă extrem de disciplinată. Pe situații de unu contra 1 pe contraatac, jucătorii norvegieni joacă foarte bine. 

Vor fi condiții de adversitate în ultimii 30 de metri și nu avem jucători de explozie, gen Marcelo, care să rupă ritmul. Deac are totuși o vârstă, joacă mai mult din experiență”, a spus Chirilă, la GSP Live.  

ECHIPELE DE START:

Norvegia: Grytebust - Elabdellaoui, Nordtveit, Ajer, Aleesami - Odegaard, Selnæs, Berge, Henriksen - King, T. Elyounoussi
Rezerve: Hansen, Rossbach, Daehli, M. Elyonoussi, Johansen, Johnsen, Kamara, Meling, Midtsjo, Rosted, Strandberg, Svensson
Antrenor: Lars Lagerback 

România: Tătărușanu - Chipciu, Săpunaru, Dr.Grigore, Toșca - P.Anton, N.Stanciu - Deac, Keșeru, Grozav - Pușcaș
Rezerve: I. Radu, S. Lung jr. , T. Băluță, Bancu, R. Benzar, I. Cristea, I. Hagi, Maxim, Nedelcearu, D. Nistor, I. Radu, D. Rotariu, G. Țucudean
Antrenor: Cosmin Contra

Urmărește AICI disputa dintre Norvegia și România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close