FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MACEDONIA DE NORD 3-2

NOTE GSP România - Macedonia de Nord 3-2 » Doi jucători au obținut cea mai mare notă pe teren + Cine a dezamăgit de la „tricolori” și a primit calificativul 5

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 martie 2021 07:28 / Actualizat vineri, 26 martie 2021 09:17

România a învins Macedonia de Nord, scor 3-2, la debutul în preliminariile Campionatului Mondial, iar golurile „tricolorilor” au fost reușite de Florin Tănase, Valentin Mihăilă și Ianis Hagi.

România a debutat cu dreptul într-o nouă campanie de calificare pentru mondialul din 2022, iar cei mai buni jucători de pe teren au fost Florin Tănase și Valentin Mihăilă, care au marcat pentru prima dată la echipa națională și au obținut nota 8 din partea Gazetei Sporturilor.

NOTE GSP » România - Macedonia de Nord 3-2

Chiar dacă Ianis Hagi a marcat golul victoriei în minutul 86, acesta a evoluat prea puțin pentru a fi notat de reporterii GSP. Fiul „regelui” a intrat pe teren în minutul 76, în locul lui Tănase. Ovidiu Popescu, aflat la debut, a fost cel mai bun om din defensiva echipei naționale și a obținut calificativul 7, pe care l-a primit și jucătorul lui Cagliari, Răzvan Marin.

Nicolae Stanciu nu a continuat evoluțiile bune de la Slavia Praga și a fost printre cei mai slabi fotbaliști de pe teren. Mijlocașul a încasat nota 5, iar singurul jucător din formația lui Mirel Rădoi care a mai primit acest calificativ a fost George Pușcaș. La Macedonia de Nord, Musliu și Stojanovski au dezamăgit și au primit tot nota 5, iar cel mai bun jucător din trupa lor a fost Ademi. Jucătorul lui Dinamo Zagreb a obținut nota 7 din partea GSP.

România - Macedonia de Nord 3-2 » Doi jucători au obținut cea mai mare notă pe teren + Cine a dezamăgit de la „tricolori” și a primit calificativul 5

Mirel Rădoi, aflat la prima victorie pe teren propriu într-un meci oficial pe banca României, a obținut nota 7. Igor Angelovski, omologul său de pe banca Macedoniei de Nord, a primit calificativul 6.

6a fost nota primită de „centralul” Fabio Verissimo. Lusitanul a refuzat un penalty României în finalul primei reprize, când Tănase a fost lovit peste tibie de Musliu. Asistenții Luis Campos și Bruno Rodrigues au obținut calificativul 7.

VIDEO. Mirel Rădoi, conferință de presă după victoria cu Macedonia de Nord, 3-2

Citește și alte știri despre echipa națională:

Rădoi, după thriller-ul cu Macedonia de Nord: „Ca la Middlesbrough. Chiricheș nu reușea să îi trezească”

Răzvan Marin, anunț categoric după victoria cu Macedonia de Nord: „Nu iau altceva în calcul pentru meciul cu Germania”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (83)
adriann_
adriann_  •  26 Martie 2021, 13:33
Postat de corogeanu pe 26 Martie 2021, 10:29

***

Cat de penibil si de umilit de via ta este postacul becalist Silvio :))) Incredibil :))

cornelconasu
cornelconasu  •  26 Martie 2021, 13:24

Chiricheș...(6)ȘASE ??!!! Cred că merita 3, a greșit la ambele goluri, e aerian complet ! Nu e treaba lui să dea pase de gol el ar trebui să facă ce trebuie !!! Sper să nu îl mai văd pe acest saltinbanc , e balast !!!

remarque
remarque  •  26 Martie 2021, 13:09

Tanase si Mihaila cei mai buni aseara. Stanciu nu mi s-a parut deloc slab si in nici un caz nu a fost ca joc sub Marin. Chiriches a dat totusi pasa de gol si a alternat gafe cu realizari. Problema nu e jocul individual. Ci jocul de echipa. Radoi nu vede oare? Sau nu intelege? Echipa nu joaca legat. E o echipa rasfirata, jucatorii stau departe unii de altii, isi pierd oamenii din marcaj(inclusiv mijlocasii), cei din fata fac un pressing slab, neconvingator si nu sunt sprijiniti la pressing. In general jucatorii nu se sprijina unul pe altul. Echipa nu actioneaza ca un bloc unitar, nu e solida, nu are coerenta. Sa vedem cu Germania cum se va pune problema.

Vezi toate comentariile (83)
Comentează