FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, DUMINICĂ, 21:45, GSP.RO ȘI TVR 1

Noul căpitan pentru Mondiale! Spre cine se duce banderola!

Articol de , - Publicat vineri, 02 septembrie 2016 00:00

Selecționerul nou al României plănuiește și alegerea unui nou căpitan. Christoph Daum caută un lider pentru a-i da banderola.

Spune că, din fericire, la acest capitol are de unde alege, pentru că "avem mai mulți jucători care pot să preia această responsabilitate".

Săpunaru, acceptat de colegi

Surse federale susțin că, încă din primele ore petrecute cu jucătorii în cantonamentul pentru Muntenegru, neamțul l-a plăcut pe Săpunaru. Chiar dacă stoperul a avut un început de sezon mai ezitant, Daum s-a interesat și de calitățile sale de lider.

Cum Răzvan Raț nu a fost convocat pentru partida cu Muntenegru, selecționerul îl vede pe fundașul Astrei ca pe un foarte posibil căpitan al "naționalei" sale. În vârstă de 32 de ani, cu o bogată experiență internațională, chiar dacă nu are decât 16 prezențe printre "tricolori", Săpunaru este, se pare, preferat de mulți dintre colegii săi de la lot, dar, cel mai important, de Daum.

Surpriza Pantilimon.

"Deocamdată am vorbit cu vreo 15 jucători. Săpunaru este acceptat de colegi, dar mai sunt și alții care pot lua banderola, precum Vlad Chiricheș sau Dragoș Grigore. Voi discuta cu toți, după care vom lua o decizie", a precizat ieri Christoph Daum.

Surse din apropierea echipei naționale susțin însă că aceștia nu ar fi singurii favoriți pentru banderolă, pe lista scurtă apărând și portarul Costel Pantilimon. În vârstă de 29 de ani, goal-keeperul lui Watford se remarcă în ultimul timp printre "tricolori", inclusiv în discuțiile din vestiar.

Top 3 banderole

1. Gheorghe Hagi 65
2. Cristian Chivu 50
3. Costică Ştefănescu 43

Curs rapid cu Vassaras

Tot ieri, după antrenament, "tricolorii" au primit vizita lui Kyros Vassaras, şeful CCA, și a lui Alexandru Deaconu. Cei doi le-au ținut jucătorilor un scurt curs despre modificările regulilor din arbitraj, timp de o jumătate de oră, în care le-au arătat, inclusiv cu imagini, cum sunt sancţionate faulturile, mai ales în poziție de ultim apărător.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
spion_kop
spion_kop  •  02 Septembrie 2016, 12:18
Postat de Popa Corneliu pe 02 Septembrie 2016, 11:38

Sapunaru este la o tigara, dar mass-media din Romania ni-l insuneaza pri"pedalari repetate" pe acest jucator numai ca respecta filozofia lui Daum, sa fi anti stelist, probabil urmatoarele propuneri vor fi Maxim si... Steliano Filip! Apropo, de ce nu Vatajelu, de la tante Olguta?

se pare ca de cind cu lansarea jurnalisport de catre jesepe toti aspirantii cauta stiri pt asa-zisul ziar, c*** manelist ca sa pari reghist, ataci pe Daum, il consideri pe Nita marele portar al Romaniei, Tosca este noul Baresi, ***, sa fii absolvent de bac la Castillon, sau cel putin *** sa ai vreo 2 virale gen *** cu maseratti ... si gata, esti ziarist cu patalama google angajat la jesepe !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

114794525627850
LigaNtai Futbool  •  02 Septembrie 2016, 12:02

Si vatajelu e peste toti fundasii fcsbeului, apropo ! ;)

114794525627850
LigaNtai Futbool  •  02 Septembrie 2016, 12:01
Postat de Popa Corneliu pe 02 Septembrie 2016, 11:38

Sapunaru este la o tigara, dar mass-media din Romania ni-l insuneaza pri"pedalari repetate" pe acest jucator numai ca respecta filozofia lui Daum, sa fi anti stelist, probabil urmatoarele propuneri vor fi Maxim si... Steliano Filip! Apropo, de ce nu Vatajelu, de la tante Olguta?

Bai ,dar mai du-te tare bai decretelule ! Auzi dom'le la el ! "Sa fi anti stelist "! Nu cumva ai vrea sa fie capitan , Nita ! Nita ! Nita ! Nu cumva ai vrea sa fie vreun stelist doar asa ca e stelist si ca e de a lui Jiji? Crezi ca esti in perioada Piti si Anhgel ? Crezi ca Daum se uita de la ce club vine si ce apropouri bate betivul ala de reghe ? Nu e de ajuns sa joci la fcsb ca sa fii capitanul Romaniei ! Trebuie sa stii sa te si impui pe teren ,sa te faci auzit printre coechipieri ! Nu e de ajuns sa dai cu stangul in dreptul si gata ,esti capitan ! Sa-ti fie rusine tie si tuturor celor care au ,entalitatea asta fcsbista si jijista !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează