FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA

Nu existăm în prima repriză! Statistică dezastruoasă pentru naționala lui Daum în primele 45 de minute

Articol de - Publicat luni, 04 septembrie 2017 22:35

Naționala lui Christoph Daum nu arată deloc bine în aceste preliminarii, care deja sunt compromise într-o mare măsură. 

Tricolorii nu au reușit să marcheze în prima repriză cu Muntenegru, fiind foarte mult timp dominați de o națională care în urmă cu câțiva ani nu ne punea probleme. 

Este pentru a 7-a oară în aceste preliminarii când România intră fără gol marcat la pauză. De 5 ori tricolorii au fost la egalitate şi de două ori conduşi.

Practic, singura dată când tricolorii au înscris a fost și în una dintre cele două victorii, în Armenia, când au făcut-o de 4 ori.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
cristi.valeanu
cristi.valeanu  •  04 Septembrie 2017, 23:57
Postat de merace pe 04 Septembrie 2017, 23:36

Poate ca echipa nationala e doar imaginea exacta a echipei de patroni care jefuiesc fotbalul romanesc pentru averi personale. Nimeni nu e interesat sa dezvolte fotbalul, doar sa faca negot cu jucatori, cumparati ieftin si vanduti apoi mai scump, dupa meciuri aranjate ca sa para ca au jucatori mai valorosi decat sunt. Doar Hagi a investit in fotbal, adica a format jucatori tineri la Viitorul. Restul pungasilor, fie ca au facut puscarie sau nu, nu fac decat negot cu jucatori crescuti de altii. Deci ei nu investesc nimic in fotbal, ca sa produca jucatori noi, ci doar fac negot si specula cu ce au produs altii.

Corect

mountytoma
mountytoma  •  04 Septembrie 2017, 23:57

trebuie sa scapam de securistul din fruntea FRF. trebuie sa plece neamtul de la carma nationalei. trebuie sa plece jucatorii care se odihnesc pe teren in tricoul echipei nationale si cei care joaca doar pentru ei. cand le va veni mintea la cap, daca se va intampla minunea!, sa revina la nationala ciurucurile chipciu, stanciu, maxim, ivan, tosca, pintilii! un antrenor nou, care sa aiba misiunea sa construiasca in primul rand o echipa, apoi o echipa care sa joace fotbal, apoi o echipa care sa joace frumos si apoi o echipa care sa joace frumos si sa castige!

1672725226095190
Paul Oliver Horvath  •  04 Septembrie 2017, 23:40

Nu este nationala lui Daum e nationala Romaniei si a tuturor Romanilor. Voi sunteti de vina pentru performanta acestei echipe voi pentru ca huliti in loc sa sustineti.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează