FOTBAL  »  NATIONALA  »  CS U CRAIOVA - STEAUA 1-2

Nu jucătorii l-au impresionat » Pe cine a remarcat Daum după meciul dintre CS U Craiova și Steaua

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 februarie 2017 23:18

Selecționerul Christoph Daum a urmărit din tribune meciul de la Severin, câștigat de Steaua în fața lui CS U Craiova cu scorul de 2-1, însă nu a fost impresionat de prestațiile lui Denis Alibec și Andrei Ivan.

Deși era de așteptat ca oamenii din atacurile celor două formații să fie decisivi, Daum susține că diferența a fost făcută de fotbaliștii cu experiență și de alegerile inspirate ale lui Laurențiu Reghecampf.

 "Cei doi pot juca mult mai bine. Jucătorii experimentaţi au făcut diferenţa. Pintilii, Enache, Niţă, au arătat ce experienţă au. Poate Steaua a jucat puţin mai bine, mai cu nerv, decât Craiova. Cred că Reghecampf a procedat foarte bine", a spus Daum la finalul partidei, citat de TV Digi Sport.

Deși a condus echipa din postura de căpitan, Alibec nu a avut acțiuni importante pentru Steaua, în timp ce Andrei Ivan s-a remarcat mai ales prin obținerea primului penalty acordat Craiovei. În orice caz, efortul lui Ivan la acea fază nu a fost răsplătit deoarece execuția lui Zlatinski de la 11 metri a fost parată de Niță.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
invinctus
invinctus  •  19 Februarie 2017, 08:53

Sa iei jucatori de la fcsb la nationala ca o sa terminam grupa pe locul 4 !!!

ionutstv
ionutstv  •  19 Februarie 2017, 08:04

Il ia cu periuta pe Reghe sa-i dea material de calitate.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează