FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

OFICIAL Burleanu se gândește să interzică deplasarea naționalei în Islanda: „Am vorbit azi cu cei de la UEFA!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2020 19:47

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a vorbit despre problemele de la echipa națională, cauzate de pandemia de coronavirus din Europa.

Șeful fotbalul românesc a declarat oficial că internaționalii din Italia și Franța nu vor veni la lotul primei reprezentative pentru meciul cu Islanda, din barajul pentru EURO 2020, de pe 26 martie. Astfel, selecționerul Mirel Rădoi nu-i poate avea pe Ionuț Radu, Ciprian Tătărușanu, Romario Benzar, Vasile Mogoș și Vlad Chiricheș.

 „Cea mai importantă e siguranța jucătorilor. În acest context nu-i aducem în țară pe acești jucători. Azi dimineață s-a adăugat și Tătărușanu pe listă. Vorbim de cinci jucători care nu vor putea veni în România

Cele două țări, Italia și Franța, sunt în zona roșie. Dacă vii în România intri în carantină. Până dimineață vorbeam doar de autoizolare, de stat în casă. Dar acum e vorba de carantină și trebuie ca ei să stea la spital. Cea mai importantă e sănătatea jucătorilor. E prea devreme să vorbim dacă se anulează meciul cu Islanda. Pot să vă spun ce am vorbit azi cu UEFA și le-am spus celor de acolo că suntem îngrijorați că nu putem pleca din țară.

Dacă există cel mai mic risc pentru jucătorii noștri, nu vom face deplasarea în Islanda”, a declarat Răzvan Burleanu la TV Digi Sport.

Cum ne calificăm la EURO 2020

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam).

Vezi și: 

Islanda ne-a luat-o înainte » Adversarii noștri din Liga Națiunilor și-au recuperat fotbaliștii din Italia

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
catalynn
catalynn  •  12 Martie 2020, 09:13

Isn’t that convenient!? :-))))) Așa nea Burli iese curat și uscat din toată afacerea spunând: nu ca n-am avea fotbal nici cât Gabon e cauza ratării calificării, ii bătean pe pescari de-i rupeam, dar curat ghinion cu coronavirusul! :-))))

2387971871300585
Bogdan Oprea  •  11 Martie 2020, 22:28

curioasa reactia lui avand in vedere ca este o furnica, pardon un *** (o furnica e ceva ce produce) de care nu tine nimeni cont avand in vedere valoarea infima a acestuia. culmea cand uefa declara ca amana meciul el zice ca nu v a accepta ca jucatorii sa faca deplasarea. suna a ***, oare de ce nu e nimeni surprins de asta???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1000833093403035
Bolon Yokte  •  11 Martie 2020, 22:07

Mai bine nu ne prezentăm și pierdem cu 3-0.Că oricum ne bat islandezii la același scor.Și mai face FRF și economie de bani,deplasarea,hotel,restaurante etc.Nu? domnu burleanu,vișan ,bodescu?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează