FOTBAL  »  NATIONALA  »  CAMPIONATUL EUROPEAN DIN 2020

Oficialii FRF explică în ce stadiu se află cu organizarea EURO 2020: „Până acum sunt 6,5 milioane de cereri de bilete”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iulie 2019 19:00

Managerul EURO 2020 din FRF, Florin Sari, a făcut o serie de anunțuri importante înaintea turneului final care va fi și la București.

„Până acum sunt 6,5 milioane de cereri pentru 1,5 milioane de bilete din 204 țări! Fiecare persoană își poate rezerva câte 4 bilete la fiecare din cele patru meciuri de pe Arena Națională. Cel mai ieftin este la peluze, 30 de euro, iar la tribune costă 125 de euro.

Pe 12 iulie se termină perioada de rezervare, apoi va fi o loterie, iar cei care și-au rezervat patru bilete au șanse uriașe de a avea măcar două bilete la fiecare meci”, a declarat Florin Sari la Radio Sport 1.

3.000.000
de bilete vor fi disponibile fanilor

Referitor la organizare, Florin Sari a spus că Bucureștiul bate orașe importante la infrastructură, la deplasare, chiar dacă nu vom avea metrou.

„Vor fi linii speciale pentru aducerea echipelor și suporterilor. Oficialii EURO aterizează toți pe Băneasa, așa că vor intra imediat în Capitală. La organizare se discută doar finețuri, de exemplu la ce stație ar fi mai indicat să iasă suporterii, dacă la Iancului sau Muncii, și cum să acceseze Bulevardul Basarabia sau Maior Coravu.

Vor participa aproape 300 de voluntari dispuși în toate zonele, 1.000 dintre ei pe Arena Națională. Potrivit calculelor, la București vine sigur una dintre Franța- campioană mondială, Croația- vicecampioană, Belgia locul trei sau Portugalia lui Ronaldo ! Motiv suplimentar pentru a rezerva urgent bilete. În optimi, aproape sigur vom găzdui Germania.

Cât privește stadioanele, Arena Națională mai trebuie doar finisată cu tehnologie 4K, așa cum toate stadioanele EURO 2020 vor fi actualizate la standardele impuse de UEFA. Din informațiile primite la FRF, în procent de 90%, o echipă care joacă la București își va rezerva cazare și stadion pentru antrenament în București”, a spus Florin Sari.

Turneul final, care se va desfășura între 12 iunie și 12 iulie 2020, va oferi celor 24 de echipe calificate prilejul de a juca în 12 orașe: Amsterdam, Baku, Bilbao, București, Budapesta, Copenhaga, Dublin, Glasgow, Londra, München, Roma și Sankt Petersburg.

Pe Arena Națională din București vor fi găzduite patru meciuri, trei din grupe şi o optime de finală.

CITEȘTE ȘI:

Aissa Laidouni, la FCSB! Transfer complex reușit de roș-albaștri + Alexandru Tudorie inclus în afacere: „Da, e adevărat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
danilovic
danilovic  •  04 Iulie 2019, 13:12

Aoleu...nenea asta de la FRF a primit si rezultatele meciurilor de la Euro, ca deja stie ca Germania va juca in optimi si o va face chiar la Bucuresti!!! :)Mare mafie nene!!!

10152929230479615
Alexandru Popa  •  04 Iulie 2019, 10:44

Calcule marca GSP: Vor fi aproape 300 de voluntari, 1000 dintre ei la stadion... Vedeți ca vă dă cu minus... :))

steaua.libera
steaua.libera  •  04 Iulie 2019, 10:14

Cum Titan, mai incompetentule? Ești de la țară? Muncii și poate Costin Georgian!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează