FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - ȚARA GALILOR U21 2-0

Oficialii FRF, rezervați după victoria importantă cu Țara Galilor! Se naște o nouă Generație de Aur? "Rezultatele vorbesc!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2018 21:10

Mihai Stoichiță trage concluziile după victoria României U21 în fața Țării Galilor, scor 2-0. Directorul tehnic de la FRF speră ca această generație să obțină rezultate bune și la echipa de seniori. 

"Ne-am relaxat puțin după 2-0, au avut două ocazii, dar Dumnezeu a fost român în seara asta. Nu trebuie să ne mințim, e bine să fim realiști. Mirel a gândit bine jocul, n-a riscat nimic.

Suntem superiori din punct de vedere tehnic Țării Galilor. E o victorie mare, a unei întregi națiuni. Le mulțumesc tuturor conducătorilor din România pentru că investesc în acești tineri.

E foarte important să continuăm programul ăsta de dezolvare pentru fotbalul juvenil. Avem însă din nou tensiune până la meciul de marți. E bine că i-am văzut și azi cât de montați au intrat pe teren", a zis Mihai Stoichiță la TV Digi Sport.

...despre echipă: "Nu e o greșeală faptul că se vorbește despre o nouă generație tare a României. Să dea Dumnezeu să o țină tot așa. Rezultatele vorbesc despre o generație bună. Peste doi ani se va trage linie și vedem cum se maturizează și unde vor juca".

Euro 2019 se va desfășura în Italia între 16 și 30 iunie anul viitor. 6 orașe au fost desemnate drept gazde: Trieste, Udine, Cesena, Reggio Emilia, Bologna și San Marino. Până aseară s-au calificat patru echipe: gazda Italia, Franța, Spania și Anglia. Semifinalistele se vor califica pentru JO de la Tokio din 2020. 

România este prima în grupă și are nevoie de un singur punct în partide de marți, din ultima etapă, contra celor de la Liechtenstein. Partida se joacă la Ploiești, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro X. 

CLASAMENTUL GRUPEI

1. România 21 puncte
2. Portugalia 19 puncte
3. Bosnia 18 puncte
4. Țara Galilor 10 puncte
5. Elveția 10 puncte
6. Liechtenstein 0 puncte

Mai sunt de jucat partidele: România - Liechtenstein, Portugalia - Bosnia și Țara Galilor - Elveția (toate pe 16 octombrie). 

Locul 1 se califică direct la turneul final din Italia și San Marino (16-30 iunie 2019), iar cele mai bune 4 locuri 2 vor disputa baraj. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  12 Octombrie 2018, 22:13
Postat de marius.bxl pe 12 Octombrie 2018, 21:36

Ba da asta de la rapid viena ma exaspereaza.si cand juca la craiova tot asa.pai e nebun nea jiji sa dea pe el 1.8 milioane. Asta sigur a dat darul sa aiba loc in echipa .probabil a dat un curcan si 5 kg brânză spaga

nu-l ia nime pe oltean, nici macar Viena, la iarna pa, inapoi in Rusia

marius.bxl
marius.bxl  •  12 Octombrie 2018, 21:36

Ba da asta de la rapid viena ma exaspereaza.si cand juca la craiova tot asa.pai e nebun nea jiji sa dea pe el 1.8 milioane. Asta sigur a dat darul sa aiba loc in echipa .probabil a dat un curcan si 5 kg brânză spaga

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close