FOTBAL  »  NATIONALA  »  EDITORIAL

Opinie de Theodor Jumătate » A vrut selecţionerul Piţurcă să-l compromită pe Raţ?

Raţ contra Lens: un duel inegal!
Raţ contra Lens: un duel inegal!

Articol de GSP - Publicat joi, 28 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 martie 2013 22:31

Să joci cu Raţ în faţa lui Lens, într-un asemenea meci, e sinucidere. Iar Piţurcă o ştia.

Mai văzuse acest film pe 16 octombrie, cînd aripa lui PSV îl ameţise pe căpitanul nostru la Bucureşti cu fentele imprevizibile şi schimbările derutante de direcţie.

Apărătorul de 31 de ani, căruia Şahtior refuză să-i prelungească angajamentul, nu-i putea marca nici umbra lui Lens. Şi totuşi, selecţionerul a mizat din nou pe cartea Raţ ca fundaş stînga, primind rapid demonstraţia gravei sale erori.

Cînd i-a sărit mingea un metru din gheată, Raţ nici nu se informase unde e Lens. Olandezul era lîngă el, ca o panteră ce simte gustul sîngelui. L-a devorat pe "tricolor". Acolo a fost scînteia ce a aprins acţiunea de 1-0.

Atunci, intuind pericolul ce-l pîndeşte, de ce a insistat Piţurcă să-l folosească pe Raţ? A vrut să-l ucidă fotbalistic, să-l facă de rîs, să-i arate că e un jucător care nu mai poate ţine pasul cu viteza unui meci în 2013, să-l forţeze să renunţe singur la "naţională"?

Nu o dată au fost zvonuri în ultima vreme că selecţionerul nu-l mai place pe Răzvan şi îi caută înlocuitor. Dacă aceasta a fost ideea, i-a reuşit. Dar astfel a afectat "naţionala". "Naţionala" noastră.

4 a fost nota primită de Raţ în Gazetă în faţa Olandei şi pe 16 octombrie, şi pe 26 martie; Lens a avut 8 în ambele meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
rapidistzytto
rapidistzytto  •  29 Martie 2013, 15:50

domnule Jumatate,aveti un nume predestinat pentru a gindi la "jumatate" Cum poti afirma ca a fost o sinucidere sa jucam cu Rat pe partea stinga ,crezi ca Latovlevici juca mai bine?Osa vedem in meciul cu Ungaria de la Bucuresti?Iar in legatura cu prelungirea contractului la Sahtior ,nu vrea el sa mai ramina avind alte oferte mai tentante.Nu crezi ca a jucat destul 10 ani la o echipa sau nu e suficient?ce alt jucator roman a mai jucat in cariera lui numai la 2 echipe(Rapid si Sahtior}.ori cum Stefan Radu a "confirmat" in meciul cu ungurii .asa o sa cnfirme si Latovlevici.

wertus
wertus  •  28 Martie 2013, 12:35
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Tamas e singurul care s-a miscat in aparare rat nu prea pentru ca tanase era obosit cand a intrat pe teren s-a odihnit pana in repriza a doua a avut o incursiune si atat. Si apropo sa stiti ceva rat joaca in UCL titular , cu jocuri bune .

gicarijakone
gicarijakone  •  28 Martie 2013, 12:29
Postat de lenan pe 28 Martie 2013, 12:10

Rat, daca ar avea ceva in bibilica s-ar retrage, e clar ca nu mai face fata la acest nivel si asta nu doar de la acest meci cu Olanda, ci de citiva ani buni. Iar Piti a "platit" neconvocarea lui Lato, cel mai in forma fundas de banda stinga al momentului, cu mecuri "adevrate" in picioare, mai ales in ultima vreme. Neconvocarea sa e un mister! Sper sa o faca macar pentru meciurile urmatoare.

Io cred ca vrea sa joace ca Dorinel Munteanu, pana la 40 de ani.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează