FOTBAL  »  NATIONALA  »  OPINIE

Opinie Marius Mărgărit » Descalificare. La locul de muncă

Articol de - Publicat duminica, 17 noiembrie 2019 21:52

Nu e nimic nou. Am mai ratat o calificare, dar data viitoare trebuie să...bla...bla...bla. Noroc că ne-au calificat în play-off-ul Ligii Națiunilor alții, Cehia și Austria. 

Cel mai grav, dacă poate fi ceva mai grav decât indolența jucătorilor, în fața a 50.000 de oameni, când ne-a ridiculizat Suedia, mi se pare lipsa de reacție a lui Contra. 

E final de preliminarii de exemplu, se trage linie, se socotește, Cosmine! Ok, n-avem jucători, stranierii freacă băncile pe afară, la adăpostul confortabil al salariilor de sute de mii de euro, nivelul Ligii 1 e mult prea slab, copiii minune de la U21 sunt prea cruzi etc.  Câte bube rele, toate-n... știți vorba aia din popor. 
 

Și totuși, Cosmine, noi te știam profi, un motivator, un gladiator care poate să trezească și orgoliile în moarte clinică. După meciul cu Suedia ne explicai cum ne-au blocat vikingii peste tot, de parcă Berg și ai lui veneau din altă galaxie. Nu i-ai văzut, nu i-ai analizat?! Nu, e clar, Janne Andresson e de vină, și-a găsit bătrânul să joace altfel taman cu noi. Aia cu rasismu' a fost o fumigenă. De fapt, a fost terorism fotbalistic. Ei știau totul despre noi, noi nimic. 

Apoi, pe final, l-ai băgat pe Alibec. Aici m-ai pierdut. Ce mai caută băiatul ăsta la lot după ce a zis că nu i-ai spus nimic, ci l-ai trimis în teren "să încerce să facă ceva". Cum să te sape așa? Era minutul 73. Adică nici tu nu mai credeai, Cosmine?!

Eu zic că sunt două variante: Alibec a mințit, la fel ca și Manea sau Deac, în Muntenegru, când au spus că nu știau că ne trebuia o victorie la două goluri ca să prindem urna a treia valorică în preliminariile Euro. 

Sau Alibec n-a mințit și atunci "indicația" asta, abisul ăsta tehnico-tactic, sună a descalificare la locul de muncă, Cosmine. Unii te susțin, alții te vor plecat. Eu zic doar că asta era treaba ta, să-i faci pe băieții ăștia, plictisiți, suficienți, sau prea necopți, să creadă până la capăt. Să faci ceva să nu fim penibili, chiar și când suntem slabi. 

Match preview Spania - România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
adriann_
adriann_  •  18 Noiembrie 2019, 16:19
Postat de Eugen Iustin pe 18 Noiembrie 2019, 07:32

Marile imperii mai practicau și chestia asta, cu mituirea barbarilor. Era mai ieftin decât un război deloc necesar. Acum, dacă vorbești de daci, caută-i pe la bulgari, nu pe aici.

Muzzi si istoria, baba si mitraliera etc :)) Pentru Domitian costul razboiului la Nord de Dunare era mult mai mare decat ajutorul financiar pe care i l-a oferit lui Decebal (declarat aliat). Odata cu banii i-a dat si ingineri sa imbunatateasca cetatile, instructori militari samd. Practic Domitian spera sa faca din Dacia lui Decebal un stat-tampon intre imperiu si triburile germanice extrem de salbatice care traiau atunci in stepele de la Rasarit. Ghinionul lui Decebal a fost ca expertii aia s-au dus inapoi la Roma si au povestit cat aur aveau dacii, dupa care Traian a refacut calculele si i-a iesit ca razboiul cu dacii de fapt renta foarte mult.

lixandru88
lixandru88  •  18 Noiembrie 2019, 08:36
Postat de thanos10 pe 18 Noiembrie 2019, 00:47

aha,am inteles, deci daca echipa anonima herrenven spunea defunctei rapid in ultimul meci al defunctei rapid in europa ca isi taie capul patronul daca nu bate herrneven,atunci nu pierdeati cu un rusinos 4-0 cu pescarii aia. wtf? tu esti chiar prost. auzi la nebun ia motivat. deci daca city injura pe gaz metan medias,ii bat aia de la gaz metan medias pe aia de la ciy. wtf? tu in ce lume traiesti baiete?

Randume, prostule..

lixandru88
lixandru88  •  18 Noiembrie 2019, 08:33

Contra e un manelar care habar nu are să scrie 3 cuvinte. Ce pretenții să ai de la el? Ce analize tactice? Mai aveai să zici de utilizarea inteligenței artificiale pt a simula variante tactice, de atac și defensiva.. Haha! Manelizarea și becalizarea fotbalului ne-a dus aici. Și jucătorii parcă-s toți cocalari. Când "marele" decar Stanciu da petreceri cu manele la maxim, când Prodanca e semi zeu în fotbal, iar Gigi visează zeci de milioane pt nimic (deci un context de mahala), nu mai poți avea pretenții când joci contra unui adversar serios, profesionist. Suedia ne bate 10 din 10. Și nu doar ei. Râd de noi elvețienii, austriecii, polonezii, ucrainienii, cehii. Ne-am îndepărtat de ei. Ce calificare? PS: Adi Minune a fost în vestiar după meci?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează