FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM

Ovidiu Hațegan și Radu Petrescu, delegați în preliminariile Campionatului Mondial

Radu Petrescu
Foto: Imago
Radu Petrescu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2021 16:42 / Actualizat miercuri, 10 noiembrie 2021 17:05

Ovidiu Hațegan (41 de ani) și Radu Petrescu (38 de ani)au fost delegați să conducă două meciuri de vineri, 12 noiembrie, din preliminariile Cupei Mondiale 2022.

Ovidu Hațegan va fi la centru la partida dintre Austria și Israel disputată la Klagenfurt din grupa F, programat de la ora 21:45. „Centralul” român îi va avea alături pe tușierii Radu Ghinguleac și Sebastian Gheorghe, iar Marcel Bîrsan va fi arbitru de rezervă.

Radu Petrescu a fost delegat tot în grupa F, la meciul Danemarca - Insulele Feroe de la Copenhaga, programat la aceiași oră cu Austria - Israel. Mircea Grigoriu și Alexandru Cerei vor fi asistenți, iar Andrei Antonie, al patrulea oficial, notează frf.ro

Danemarca este deja calificată la Cupa Mondială, în timp ce Scoția și Israel se luptă pentru locul secund, care duce la baraj, în acest moment, scoțienii având un avantaj de 4 puncte înaintea ultimelor două meciuri rămase.

Brigada de arbitri delegată la România - Islanda

Cu o zi înainte de partidele conduse de arbitrii români, este programat meciul România - Islanda, care va fi arbitrat de rusul Serghei Karasev (42 de ani).

Acesta va fi ajutat la cele două tușe de Igor Demeshko și Maksim Gavrilin, al patrulea oficial fiind Kirill Levnikov. În camera VAR se vor afla Vitaliy Meshkov, arbitru VAR, și Sergey Ivanov, asistent VAR. 

Karasev este arbitru FIFA din 2010 Ca performanțe acesta a bifat prezența la EURO 2016 și EURO 2020, a arbitrat Supercupa Europei 2021 și o semifinală de Liga Națiunilor.

România, bilanț pozitiv cu el la centru

„Tricolorii” au disputat 3 partide până acum cu Karasev „central”, înregistrând o victorie și două egaluri.

  • Luxemburg – România 0-2 în preliminariile EURO 2012 a fost chiar primul său meci internațional oficial
  • România – Elveția 1-1 la EURO 2016
  • Norvegia – România 2-2 în preliminariile EURO 2020

Citește alte știri despre echipa națională:

Arnar Vidarsson ne avertizează înainte de Islanda - România: „Am venit să vă încurcăm”

Mirel Rădoi, revoltat de decizia autorităților: „Mi se pare incredibil! Ar fi fost cea mai bună campanie pentru vaccinare”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează