FOTBAL  »  NATIONALA  »  NATIONALA

Pădureţu chemat la naţională pentru meciul cu Israel!

Articol de GSP - Publicat luni, 01 martie 2010 00:00

Accidentarea suferită de Iulian Apostol în meciul de ieri contra Rapidului l-a făcut indisponibil pe jucătorul ialomiţean. Apostol a fost faultat de Ovidiu Herea în jurul ochiului, iar după accidentare acesta s-a ales cu un hematom.

Jucătorul a fost în această dimineaţă în cantonamentul echipei naţionale pentru un consult, dar a fost trimis acasă de medicul echipei naţionale, Pompiliu Popescu.

În locul acestuia a fost chemat la lot pentru meciul amical cu Israel, colegul său de echipă, Răzvan Pădureţu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
brasoveanul1
brasoveanul1  •  01 Martie 2010, 22:12

te doare mintea d/acu incepe circu si la nationala

 •  01 Martie 2010, 21:47
Postat de b.s. pe 01 Martie 2010, 16:35

Hai mai lasti vorbaria prea multa si fara rost ca pe asta sau pe celalalt convoaca,atata timp cat nu sunteti in locul lui gura mica si joc "gleznos"E la inceput si cauta solutii,il judecati daca nu-si atinge obiectivu si nu face o nationala care sa joace fotbal nu inainte.NU AVETI NICI O TREABA CU FOTBALUL.BAFTA

bai baiatule: asta e echipa nationala, nu jucaria lui Razvan Lucescu sa-si permita sa faca 172 de experimente si noi sa ne tinem gura 4 ani. Pana acum ce a facut?

 •  01 Martie 2010, 21:45

Razvan lucescu inca se crede la o echipa de mijlocul clasamentului si alege jucatori pe baza probleor de joc. Asta e o gluma proasta cu Paduretu la nationala...nu e titular nici la echipa de club...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close