FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALA U21

VIDEO Daniel Pancu, avertisment pentru „tricolorii” U21: „Îi trimit direct acasă!”

Daniel Pancu, prezentat ca selecționer U21
Daniel Pancu, prezentat ca selecționer U21

Articol de - Publicat marti, 25 iulie 2023 21:39 / Actualizat marti, 25 iulie 2023 21:39

FRF l-a prezentat astăzi pe Daniel Pancu (45 de ani) ca selecționer al echipei naționale U21, având ca obiectiv calificarea la Campionatul European din 2025.

În cadrul conferinței de presă, tehnicianul a anunțat că nu va avea milă față de jucătorii care nu vor fi disciplinați la următoarele acțiuni ale echipei naționale. 

Vlad Chiricheș a semnat cu FCSB: „Bine ai venit acasă!”
FCSB
Vlad Chiricheș a semnat cu FCSB: „Bine ai venit acasă!”

VIDEO. Daniel Pancu, avertisment pentru „tricolorii” U21

„La mine regulile sunt simple și clare! Am vorbit de atitudine și agresivitate pozitivă, de altruism, disciplină, atât în teren, cât și în afară. Chiar de acum se știe că nu voi ezita să-i trimit direct acasă, înapoi la clubul lor. Astea sunt valorile pe care le promovez la început, la care avem de recuperat, după care vom trece la probleme tehnico-tactice”, a spus Daniel Pancu.

Daniel Pancu: „Jucătorii trebuie să știe că îmbracă tricoul naționalei”

Participarea la Campionatul European U21 din acest a fost dezastruoasă pentru România în mandatul lui Emil Săndoi. „Tricolorii” mici au obținut doar un punct cu Croația și n-au marcat niciun gol. 

Noul selecționer a mai explicat că are așteptări mai mari pentru a-și îndeplini obiectivul de a se califica la un nou turneu final.

„Echipa națională vine după un turneu final în care imaginea nu a fost foarte bună, dar nu din cauza rezultatelor. Până la urmă, la valoarea lotului, România pleca cu ultima șansă, dar cred că la nivel de atitudine, agresivitate, altruism, disciplină, modul în care jucătorii trebuie să făcuți să înțeleagă și să simtă că îmbracă tricoul naționalei. De aici plecăm în campania următoare”, a precizat Pancu.

Obiectivul lui Daniel Pancu: calificarea la EURO 2025

România va debuta în preliminarii în Albania, pe 12 septembrie. La turneul final va fi calificată câștigătoarea grupei. 

Vor exista nouă grupe și cele mai bune trei formații de pe locurile secunde vor participa, de asemenea, la Europeanul din Slovacia. Celelalte șase de pe pozițiile secunde vor fi implicate în baraje. 

România face parte din grupa E, alături de Elveția, Finlanda, Albania, Muntenegru și Armenia.

VIDEO. Declarațiile lui Daniel Pancu în calitate de selecționer U21

Citește și alte știri: 

Eugen Neagoe, după ce a fost demis de la Universitatea Craiova: „Când patronul îți spune asta, ce poți să mai faci sau să mai spui?”

FCSB a ajuns la Sofia și s-a cazat la un kilometru de stadion! 21 de jucători au făcut deplasarea în Bulgaria + Omul care a fost decisiv în 2013

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Sarcastique
Sarcastique  •  26 Iulie 2023, 07:10

presupun ca saracii fotbalisti trenura la amenintarile lui pancu , nici nu pot dormi noaptea .

Stefan09
Stefan09  •  25 Iulie 2023, 23:51

Pancu antrenor la un lot national e de noaptea mintii......

Vezi toate comentariile (2)
Comentează