FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U19

„Decarul” României U19 l-a dezamăgit pe Panduru: „Se vorbea deja de naționala mare, dar el nu trece de nimeni la nivelul ăsta!”

Rareș Ilie/ foto Imago Images
Rareș Ilie/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2022 09:48 / Actualizat sambata, 25 iunie 2022 10:37

Basarab Panduru (51 de ani), fostul internațional român, avea așteptări mai mari de la Rareș Ilie (19 ani), la EURO U19.

România U19 a pierdut și al treilea meci din grupă, 0-1 cu Slovacia, după înfrângerile cu Italia și Franța, ambele cu 1-2. Echipa lui Adrian Văsâi a terminat ultima în grupă, cu zero puncte.

Cine e singurul om de la FCSB peste care Gigi Becali nu se bagă: „Face TOT, cantonamente, lot, schimbări, dar peste el nu intervine”
FCSB
Cine e singurul om de la FCSB peste care Gigi Becali nu se bagă: „Face TOT, cantonamente, lot, schimbări, dar peste el nu intervine”

Basarab Panduru îl atenționează pe Rareș Ilie

„Aşteptam mult să-l văd la acest campionat pe Rareş Ilie, toată lumea vorbeşte frumos de el. Voiam să-l văd ce face aici, pentru că se vorbea despre el şi la naţionala mare. De la meciul cu Franţa nu aveam nicio aşteptare, e diferenţă mare între noi şi ei, dar n-ai reuşit să treci de niciun jucător. 

Cum ajungi la U21, nu mai zic de naţionala mare, dacă nu treci de nimeni la U19? Rareş Ilie n-a jucat în primul meci, a intrat în al doilea, i-ai dat 90 de minute să-l pregăteşti, cu Franţa, unde nu aveai aşteptări, dar azi mă aşteptam să facă ceva. 

Rareş Ilie aş putea crede că e obosit. El a jucat mult pentru Rapid, are 38 de meciuri.

Mi se pare că e un talent şi trebuie să muncească, precum toţi. Noi avem prostul obicei de a-i cocoloşi, dar trebuie să-i punem să muncească de 10 ori mai mult”, a declarat Basarab Panduru, potrivit Orange Sport.

Citește și:

Greșeală împotriva României la „decisivul” cu Slovacia » Semnalizare eronată într-o fază iminentă de gol

România - Slovacia 0-1 la EURO U19 » Ce decepție! „Tricolorii” clachează în minutul 90+5 și ratează barajul pentru Mondialul U20

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
zorrozabal
zorrozabal  •  25 Iunie 2022, 15:05

De departe a fost cel mai bun!Se vedea ca este coordonator!Dar cu cine?!Și Bodișteanu și Sali se impiedicau când intrau in careu!Interesant ca cei care strâmba din nas sunt tocmai fcsb-iștii!le e frica sa nu-i scada prețul lui Tavi?!

albalbastru72
albalbastru72  •  25 Iunie 2022, 14:48

Nu pot sa spun ca a jucat rau,dar nu a facut diferenta la nivelul asta.La fel de adevarat este ca el nu are umflaciuni in presa ca Popescu deci pina la urma sint mediocrii amindoi,nu e nici o diferenta.Presa insa ii va strica in general cei 3 Craitoiu,Udrea si Riureanu care se intrec in osanale si epitete fara sens:perla,nestemata,briliant,bobma etc.

Averroes
Averroes  •  25 Iunie 2022, 14:08
Postat de shulpha pe 25 Iunie 2022, 12:12

bine ca are calitate puiul de crevedia (care are doar 4 clase de scoala reale) tavi(ta) popescu ***

Diferenta intre rrrr. ilie si tavi e exact diferenta dintre tine si un absolvent de 4 clase

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close