FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BOSNIA

Panduru și Răducioiu fac front comun: „Edi, trebuie să pleci!” » S-au simțit vizați de afirmațiile selecționerului

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2022 22:33 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2022 22:39

Basarab Panduru și Florin Răducioiu au criticat în ultimele zile situația naționalei României, inclusiv pe Edi Iordănescu. Cei doi s-au simțit vizați de afirmațiile făcute azi de selecționer înaintea partidei cu Bosnia și au continuat disputa de la distanță.

„Pornit” de declarațiile selecționerului despre contestatari, Panduru i-a cerut în direct demisia lui Iordănescu, amintind despre contractul lui Edi.

O săptămână-dezastru! „Naționalele” noastre au jucat 9 meciuri la toate categoriile de vârstă, iar bilanțul este șocant
REZULTATE
O săptămână-dezastru! „Naționalele” noastre au jucat 9 meciuri la toate categoriile de vârstă, iar bilanțul este șocant

Basarab Panduru: „Edi, ăsta e contractul, trebuie să pleci!”

„Stai o secundă, așa a fost contractul. Nu noi am făcut contractul ăsta, Edi! Aşa a fost contractul. Termini pe locul 3-4, trebuie să pleci! Te dă afară! Nu eu ţi-am făcut contractul. Tu ai acceptat contractul ăsta. 

Eu aş întreba altfel. Dacă se supără, vine aici în locul nostru şi îi punem întrebarea: «Ce părere ai despre un selecţioner care stă 7 meciuri la rând la cârma echipei naţionale și nu-și atinge obiectivul?». Ce părere ai? Trebuie să mai rămână? Ce ai spune, Edi?”, a declarat Basarab Panduru în emisiunea „Sport Center” de la Orange Sport.

Florin Răducioiu: „Edi, dă-mi o palmă”

Prezent și el în studio, Florin Răducioiu i-a cerut lui Edi Iordănescu, în sens metaforic, „să-i dea o palmă” și să câștige partida cu Bosnia. După meciul cu Finlanda, fostul atacant al echipei naționale i-a cerut demisia selecționerului.

Dă-mi o palmă! În sensul metaforic, câştigă meciul cu Finlanda, vreau să fiu dezminţit. Mi-ar plăcea foarte mult să ne arate că echipa lui joacă foarte bine, dar mai ales să câştige, asta e totul. Nu era momentul să ontre în polemici cu mine, cu Ganea, cu Pandi, trebuia să laşi deoparte asemenea lucruri şi să te concentrezi pe meciul de mâine, care e extrem de important. Clasamentul plânge, mie îmi vine să plâng!

Vreau să îi spun ceva lui Edi. Noi vrem binele fotbalului românesc. Nu putem să nu fim imparţiali şi obiectivi. Din păcate, nu putem fi ipocriţi şi mincinoşi faţă de telespectatorii noştri. În cazul acesta nu putem să minţim. Îmi pare rău de Edi Iordănescu, pe care îl apreciez ca antrenor. Avem o stimă enormă pentru tatăl lui. Dar nu putem să minţim. Rezultatele sunt dezamăgitoare. Nu noi decidem soarta lui, dar nu evităm să spunem anumite lucruri”, a spus și Răducioiu.

Ce a declarat azi Edi Iordănescu despre cei care-l critică:

Deja după prima acțiune pe care am avut-o la național, se discuta deja cât mai rămân. Nu e drept. Am arătat mult respect presei, însă când depășim o anumită graniță și transformăm anumite lucruri în jigniri este peste capacitatea mea de a înțelege. Este trist pentru că s-a întâmplat și cu cei de dinaintea mea. 

Sunt aceleași personaje care așteaptă după fiecare meci să facă asta. Dacă iubești cu adevărat țara și echipa națională și ești critic, e bine, mai ales dacă ești obiectiv, dar când o duci în altă sferă devine o problemă... 

Sunt lucruri care mă denigrează și nu fac cinste. Când sunt analizat eu, ar trebui să fie mai multă obiectivitate. Dacă există un regret, e acela că mi-aș fi dorit să lucăm mai mult în echipă.

Clasamentul în grupa României de Liga Națiunilor

Panduru și Răducioiu fac front comun: „Edi, trebuie să pleci!” » S-au simțit vizați de afirmațiile selecționerului

Toate detaliile înaintea partidei România - Bosnia:

Mai multe știri despre echipa națională:

Surpriză neplăcută pentru jurnaliștii români la conferința selecționerului Bosniei: „Noi avem dovada, ce să facem?”

Naționala U17, încă o înfrângere la Syrenka Cup » „Tricolorii” lui Ion Marin, eșec categoric în fața Cehiei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
muzica
muzica  •  26 Septembrie 2022, 12:46

Hai sa fim optimisti,am aratat cu Finlanda ca am dominat o echipa care a participat la ultimul turneu final european ! Giulestiul, a fost locul unde am avut victorii mari , cu GERMANIA 5-1,cu BOSNIA 3-O ,mai recent cu FINLANDA 1-O....de ce n-am continua si astazi cu BH. ?!Doamne ajuta,Hai Romania !!! Romani,hai sa dam o sansa bolnavului,nu sa-i cantam prohodul inainte de deces !Mentalitate de invingatori si nu de plangareti !

mehigh_ms
mehigh_ms  •  26 Septembrie 2022, 09:48
Postat de Catalynn___ pe 25 Septembrie 2022, 23:40

Ai perfecta dreptate, sa plece toți, Edi e doar incompetent, omul a făcut cât a putut, ceilalți însă sunt de-a dreptul nocivi!

si tu ai dibla busita!

mircea_pop112
mircea_pop112  •  26 Septembrie 2022, 08:43

Cel mai usor e sa ceri demisia, toata lumea se pricepe la asta! Ce a dat Panduru inapoi fotbalului? Ce a dat " come se dice la voi" Raducioiu fotbalului inapoi? L-am dat afara pe Daum ca nu era bun, nici Contra nu a fost, nici Radoi acum nici Edi nu e ok, poate ar trebuii utilizati jucatorii crescuti de Panduru sau strategia facuta de Raducioiu pt fotbalul Romanesc. Care stategie, care jucatori? Niciuna, ca ai nostrii stiu doar sa dea cu pietre! Demisia Panduru, demisia Raducioiu!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează